Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (6)
Prijs
  1. 16
    47
Merk
  1. Look o Look (6)

Look-O-Look

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Ontdek de magie van Look-O-Look met een zoete reis door tijd en smaak

Sinds het ontstaan in 1969 heeft Look-O-Look zich ontpopt als een ware pionier in de wereld van snoep. Dit merk, waarvan het verhaal oorspronkelijk begon in Ridderkerk, heeft snoepliefhebbers in meer dan 15 landen betoverd. Dat doet het tot op heden nog altijd met unieke en innovatieve snoepcreaties. Het staat bekend om het vermogen om traditioneel snoepgoed te transformeren in een spannende belevenis voor de zintuigen. Bekende Look-O-Look snoepjes zijn onder meer de Look-O-Look Zure Matten, de Look-O-Look Dynamietstaafjes en de Look-O-Look Pizza.

Een halve eeuw van innovatie en vertier

Het verhaal van dit merk begon meer dan vijftig jaar geleden. Aan de basis lag een visie om snoep niet alleen als een traktatie te zien, maar ook als een bron van plezier en verwondering. Door de jaren heen heeft het zich ontwikkeld tot een merk dat bekendstaat om zijn creativiteit en durf. Dit blijkt onder andere uit de introductie van bijzondere snoepcadeaus. Denk hierbij aan onder meer de Look-O-Look Pizza en Look-O-Look Sushi. Maar ook de Look-O-Look Zure Matten bewijzen hun durf. Niet voor niets heeft Look-O-Look het Guinness World Record met de langste zure mat ter wereld. Deze zure mat werd in 2004 gemaakt en was maar liefst 2004 meter lang. Toeval bestaat niet!

Een wondere wereld vol smaaksensaties

Het assortiment van dit merk is een waar paradijs voor de snoepliefhebber. Dit gaat van de klassieke Look-O-Look Lolly tot de spannende Look-O-Look Dynamietstaafjes. En dan zijn er nog de onweerstaanbare Look-O-Look Foamies. Er is dan ook voor ieder wat wils. Voor de fans van zure smaken zijn de Look-O-Look Zure Matten aan te raden. En de Look-O-Look Snoep Rolletjes zorgen dan weer voor een nostalgische snoepervaring. Deze Look-O-Look snoepjes zijn niet alleen heerlijk, maar ook perfect om te delen en te geven. Bijvoorbeeld bij een kinderfeestje of als uniek element in geschenkmandjes. Dit merk maakt elke gelegenheid speciaal. En dan zijn er nog de innovatieve snoepcadeaus, zoals de Look-O-Look Pizza en Look-O-Look Sushi. Altijd biedt dit merk een creatieve en smaakvolle manier om iemand te verrassen of te bedanken.

Klaar voor de toekomst van snoep

Terwijl deze producent vooruitkijkt, blijft het merk trouw aan zijn kernwaarden van plezier, innovatie en kwaliteit. Het heeft een voortdurende focus op het ontwikkelen van nieuwe smaken en concepten. En het streeft ernaar om snoepliefhebbers over de hele wereld te blijven verrassen en verblijden. Het is een bron van vreugde en inspiratie voor mensen van alle leeftijden. Deze producent is thuis in verschillende productgroepen waarover u op de onderstaande pagina's meer kunt lezen.

"