Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 18
    19
Merk
  1. Mojo Mate (2)

Mojo Mate

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Ontdek de verfrissende wereld van Mojo Maté

Bent u op zoek naar een unieke, verfrissende en natuurlijke drankervaring? Dan is Mojo Maté precies wat u nodig hebt! Deze heerlijke drankjes, gemaakt van dezelfde ingrediënten als de geliefde matéthee, bieden een genot voor de smaakpapillen en boosten ook het energieniveau. Niet alleen is deze maté drank erg lekker, maar bovendien is maté gezond. U kunt deze drank op basis van maté thee kopen bij 4UStore. Hieronder vindt u meer informatie over Mojo Maté en waarom deze maté drank niet mag ontbreken in de kantine.

Wat is maté?

Maté is een traditionele Zuid-Amerikaanse infusie die bekendstaat om zijn verkwikkende eigenschappen. Het is gemaakt van de jonge blaadjes en knoppen van de matéplant of de Ilex paraguariensis. Veel mensen die maté thee kopen, doen dat wegens de unieke smaak die ergens tussen thee en koffie in zit. Het is rijk aan cafeïne en het heeft een bijzondere, licht rokerige smaak. Hierdoor is het al eeuwenlang een favoriet in landen als Brazilië, Paraguay, Uruguay, Argentinië en zelfs in delen van het Midden-Oosten. Dat maté gezond is, is een belangrijke verklaring voor het feit dat het ook bij ons steeds vaker wordt gedronken.

Mojo Maté: een natuurlijke energieboost

Mojo Maté tilt de traditionele ervaring naar een (nog) hoger niveau. Dit doet men met sprankelende, kant-en-klare drankjes. Elke slok Mojo Maté zit vol goede energie en positieve vibes, natuurlijk op smaak gebracht met biologische theebladeren uit Zuid-Amerika. Deze maté drank is helemaal organisch, eerlijk verhandeld en laag in calorieën. Hierdoor zijn deze drankjes de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een gezonde energieboost.

Smaken van Mojo Maté

Mojo Maté biedt een aantal verfrissende smaken die gegarandeerd de dorst lessen en het energieniveau opkrikken. Er is in de eerste plaats de originele Mojo Maté met een bruisende, niet te zoete smaak. Deze maté drank is gemaakt op basis van matéthee en koolzuurhoudend water, aangevuld met een beetje citroensap en ruwe rietsuiker. Daarnaast kunt u ook kiezen voor Mojo Maté Passionfruit. Het verschil is dat deze maté drank verder op smaak is gebracht met passievrucht. Het zijn heerlijke drankjes zonder toegevoegde zooi. In feite zijn deze drankjes dan ook een pure uiting van wat maté gezond en heerlijk maakt.

Waarom Mojo Maté in het assortiment opnemen?

Veel consumenten willen niet alleen maté thee kopen, maar zijn ook op zoek naar een kant-en-klare maté drank waar ze op elk moment van de dag van kunnen genieten. Voor deze mensen is Mojo Maté de ideale keuze. Door dit merk aan te bieden, laat u bovendien zien dat u waarde hecht aan kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en een unieke drankervaring. Het is een trendy toevoeging aan uw assortiment en het zal zeker in de smaak vallen bij uw klanten. En omdat maté gezond is, kan het bijvoorbeeld ook in de kantine van de sportschool worden aangeboden! Vergeet niet dat veel bekende voetballers het drankje reeds promoten. En dat doen ze niet alleen omdat maté gezond is!

Heerlijke theevarianten kopen bij 4UStore

In deze webshop kunt u uiteraard de producten van dit merk verkrijgen. Toch is het zeker niet de enige gezonde en lekkere optie in ons assortiment. Voor de liefhebbers die houden van matéthee, bieden we nog heel wat andere lekkere thee- en ijstheesoorten aan. Op de onderstaande pagina's kunt u meer ontdekken over ons assortiment van heerlijke theedranken.

"