Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 5
    130
Merk
  1. Nic (16)

Nic

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Nic: ijs en milkshake voor de horecaprofessional

Nic heeft een jarenlange expertise in de (soft-)ijsindustrie. Dit merk staat bekend als een betrouwbare leverancier en innovator op het gebied van softijs, milkshake en aanverwante producten. Ze bieden een heel complete oplossing. Dit gaat van hoogwaardige ijsmixen tot wafels en siropen. Hierdoor is dit merk een essentiële partner voor ondernemers die streven naar topkwaliteit en succes in de ijsmarkt.

Nic ijs boordevol kwaliteit en variëteit

Het assortiment aan Nic ijs is uitzonderlijk divers en van de allerbeste kwaliteit. Het omvat alles van traditionele vloeibare softijsmixen tot poeder softijsmixen. Elke Nic ijs mix zorgt voor een perfect romige textuur en rijke smaak. Bijzonder populair zijn de Nic O1 en O2-vanillesoftijspoeders die bekendstaan om hun uitmuntende smaak en consistentie. Deze poeders van Nic zijn ideaal voor het creëren van zowel klassiek softijs als heerlijke milkshakes, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke ijszaak. De vloeibare mixen en poedermixen komen hand in hand met aanvullende producten, zoals garneringen, toppings en wafels.

Nic milkshake voor de horeca

Op het gebied van milkshakes biedt Nic een breed scala aan milkshakesiropen en toppings die elke milkshake een unieke twist geven. Producten als de Nic Milkshake Aardbei Siroop verzekeren een fruitige en romige ervaring. De Nic milkshake is perfect voor warme zomerdagen. Voor het serveren van deze heerlijke milkshakes zijn er in deze shop diverse disposables beschikbaar, zoals speciale milkshakebekers, -deksels en -rietjes. Deze aanvullende producten vindt u op de onderstaande pagina's.

"