Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 3
    23
Merk
  1. Texels (3)

Texels

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Ontdek de unieke bieren van de Texels Brouwerij

Texels bier is niet zomaar een bier. Het is een belichaming van de eigenzinnige aard van het eiland Texel. Texels Brouwerij is gevestigd in een voormalige zuivelfabriek bij het natuurgebied De Hoge Berg. Verder combineert de brouwerij traditioneel vakmanschap met een diepe verbinding met de natuur. Hier, waar ooit kaas werd vervaardigd, schitteren nu koperen brouwketels waar de magie van het Texels bier tot leven komt. De unieke benadering van de moderne brouwtechnieken bewijst dat Texels Brouwerij trouw blijft aan zijn roots. Kenmerkend is dat elk bier een verhaal vertelt over het robuuste, pure en avontuurlijke karakter van het eiland.

Uitzonderlijke bieren van een al even uitzonderlijk eiland

Texels Brouwerij staat bekend om zijn breed scala aan speciaalbieren. Dit gaat van de geliefde Skuumkoppe tot de verfrissende Zeebries Blond. Elk bier wordt gebrouwen met de beste ingrediënten, waaronder mout, hop en gist. Het vertelt altijd een uniek verhaal. Neem bijvoorbeeld de Texels Tuunwal Tripel, een krachtig blond bier dat de rijke tradities van Belgische abdijbieren eer aandoet. Het heeft zoete nuances en een stevige hopbitterheid. Dit is slechts een van de vele bieren van het eiland Texel. Al deze bieren kunnen perfect wedijveren met de andere streekgebonden specialiteiten, zoals het Texels Juttertje.

Optimaal genieten van het Texels bier

Texels bier is perfect om op zichzelf te drinken. Het kan daarnaast dienen als begeleider bij een breed scala aan gerechten. Van zomerse barbecues tot knusse winteravonden, er is een bier voor elk seizoen en elke gelegenheid. Combineer bijvoorbeeld een Skuumkoppe met een stevige stoofpot of geniet van een Texels Blond met een lichte salade. Op de onderstaande pagina's vindt u lekkere snacks die u helpen om nog meer van het moment te genieten.

"