Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (3)
Prijs
  1. 23
    24
Merk
  1. Trek (3)

Trek

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Trek: energie voor elke uitdaging

Bij Trek geloven ze dat de beste snacks zowel goed zijn voor de consument als voor het milieu. Daarom zijn de Trek repen vervaardigd uit 100% plantaardige ingrediënten. Deze Trek repen zijn een toonbeeld van hoe natuurlijke ingrediënten een perfecte bron van gebalanceerde energie kunnen bieden. De natuurlijke eenvoud staat centraal en hierdoor blijven de Trek repen vrij van kunstmatige zoetstoffen en ingrediënten. Want zoals ze het bij Trek zelf verwoorden: de natuur is al zoet genoeg!

De verscheidenheid aan Trek repen

Er zijn verschillende soorten Trek repen te verkrijgen. Het assortiment bestaat uit Protein Flapjacks, Protein Nut Bars, Protein Energy Bars en, de nieuwste toevoeging, Power bars. Elk type Trek repen biedt een unieke balans van plantaardige koolhydraten, vetten en eiwitten voor langdurige en duurzame energie. Ze zijn dan ook perfect voor een actieve levensstijl.

De Trek Protein Nut Bars zijn te verkrijgen in verschillende smaken, waaronder Dark Chocolate and Orange. Zij zijn ideaal voor elk moment van de dag, van een ochtendboost tot een middagsnack. Het is een goed alternatief voor de traditionele snacks. De Protein Flapjacks barsten dan weer van de energie en komen met smaken als Peanut Butter en White Choc & Raspberry. Deze Trek repen zijn een uitstekende bron van proteïne en vezels, ideaal voor een gezond ontbijt of als energieke snack. De Trek Protein Energy Bars bieden dan weer duurzame kracht. Ze zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een heerlijke energieboost. Ze bieden de natuurlijke goedheid van noten, fruit en glutenvrije haver.

Trek repen in de sportkantine

De Trek repen vormen de perfecte aanvulling op het assortiment van elke sportkantine. Ze zorgen voor een brede selectie aan smaken en er is de garantie van langdurige energie. Hierdoor zijn ze ideaal voor sporters die op zoek zijn naar een snelle, gezonde en voedzame boost. Ze zijn zowel geschikt voor als na de training. Hun natuurlijke samenstelling en het ontbreken van kunstmatige toevoegingen maken ze een betrouwbare keuze. Hierdoor zijn ze populair bij iedereen die zijn lichaam op een verantwoorde manier wil voeden. Bij ons vindt u regelmatig een goede Trek repen aanbieding. Ook kunt u hier genieten van staffelkortingen. Dit geldt ook voor andere producten die onmisbaar zijn in de sportkantine, zoals:

"