Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 8
    12
Merk
  1. Villa Cardea (3)

Villa Cardea

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Ontdek de authentieke Italiaanse smaak van Villa Cardea

Villa Cardea staat synoniem voor een breed assortiment aan traditionele Italiaanse sterkedranken en likeuren. De eeuwenoude villa is niet alleen een naamgever, maar vormt ook de inspiratiebron voor de rijke smaken van dit merk. Elk product uit het assortiment van dit huis belichaamt de kenmerken van Italiaans vakmanschap en culturele rijkdom.

Uitgebreid assortiment van Villa Cardea

Villa Cardea biedt een indrukwekkende lijn van dranken die elke liefhebber van Italiaanse likeuren zal bekoren. Er is bijvoorbeeld de zoete limoncello van Villa Cardea. Deze is gemaakt van zongerijpte, Zuid-Italiaanse citroenen. Ook geliefd is de robuuste Veneto Grappa. Hetzelfde geldt voor klassiekers als Sambuca en Amaretto. Ook moderne varianten, waaronder de Bitter en Aperitivo, ontbreken niet in het assortiment. Verder bevat het de verfijnde Vermouth di Torino en diverse creamlikeuren, alsook diverse grappa's.

Cocktailcreaties met Villa Cardea

Villa Cardea schittert niet alleen puur of on the rocks, maar ook als ster van vele cocktails. Een sprankelende Spritz maakt u bijvoorbeeld met de Villa Cardea Aperitivo. Dit wordt vermengd met prosecco en soda, waarna het wordt versierd met een schijfje sinaasappel voor de perfecte Italiaanse aperitivo. Een Limoncello & Tonic wordt gemaakt met Villa Cardea Limoncello, tonicwater, citroenschil, verse munt en basilicum. Dit biedt een verfrissend alternatief op warme zomeravonden. Of probeer de klassieke Amaretto Sour met Villa Cardea Amaretto voor een smaakvolle twist op een oude favoriet! De benodigdheden voor het serveren van deze cocktails zijn eveneens te verkrijgen bij 4UStore.

"