Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 25
    60
Merk
  1. Bic (2)
  2. Brandpasta (1)
  3. Cricket (1)

Aanstekers, lucifers & pasta

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Aanstekers & lucifers kopen bij 4UStore

Een aansteker en een lucifer: ze zouden ons bijna doen vergeten hoe moeilijk het ooit was om zelf vuur te maken. Eigenlijk is het enige moment waarop we ons dat realiseren, wanneer we geen lucifer of aansteker bij de hand hebben. Toch maar snel even een aansteker kopen? Dat blijkt inderdaad de gedroomde oplossing te zijn. Maar ook in de keuken of in de horeca bewijst een eenvoudige lucifer al snel zijn meerwaarde.

Waarom je altijd een lucifer of aansteker moet hebben

In de horeca is een lucifer heel handig om een gezellig kaarsje aan te steken. Als tabakswinkel mag een lucifer uiteraard ook niet ontbreken, hoewel steeds meer mensen er een aansteker kopen. Gelukkig koop je deze aanstekers bij ons in bulk, waardoor je ze individueel en met een fikse winstmarge in de eigen tabakswinkel verkoopt. Ook in horecagelegenheden is het overigens niet ongewoon dat men er een aansteker kopen wilt. Lijkt er voor jou helemaal geen economisch voordeel aan de aansteker of de lucifer verbonden te zijn? Ook dan is een vuurtje handig, al was het maar om een toevallige passant te plezieren.

Lucifer of aansteker kopen?

In principe hoeven de lucifer en de aansteker geen concurrenten van elkaar te zijn. Een lucifer is voornamelijk handig indien we afstand willen bewaren. Denk aan het ontsteken van een gasfornuis of het aansteken van een kaars. Voor het aansteken van een sigaret, zal men echter sneller een aansteker kopen. In dit geval is de aansteker veel handiger en hoef je bij een wind nog niet meteen te vrezen. Een sigaar zullen we daarentegen met een lucifer aansteken. In dit geval zal men wel voor dikkere lucifers kiezen. Dergelijke grote en dikke lucifers kan je ook gewoon bij 4UStore verkrijgen en dit terwijl je gewoon geniet van onze extra voordelige staffelkorting.