Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 8
    41

Kaarsen & Sfeerverlichting

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sfeerverlichting is iets bijzonders, een bijzondere afwijking op basisverlichting. Het is het kaarsje dat we doen branden om de sfeer erin te houden. Een romantische sfeer of een gezellige sfeer, dat maakt de kaarsen helemaal niet uit. De sfeerverlichting zorgt voor een heerlijke warme gloed en is de verpersoonlijking van de gezelligheid die we zowel binnen- als buitenshuis zoeken. In deze categorie vind je dan ook kaarsen die speciaal werden uitgekozen omwille van hun warm en sfeervol karakter, hun lange brandtijden,  hun hippe kleuren en hun geschiktheid voor de horecasector. Gezellig, toch?

De symboliek van kaarsen

Het is eigenlijk een tikkeltje bizar: dieren zijn consequent bang van vuur en wij mensen houden er dan weer van. Die natuurlijke angst voor vuur schoven wij dan ook al in de prehistorie achter ons. Toen begonnen we te merken dat vuur heel wat voordelen te bieden had: het hield gevaarlijke dieren op afstand, voorzag ons van warmte, we konden eten koken en het gaf ons opnieuw licht in donkere tijden. Onze natuurlijke angst voor vuur werd vervangen door een intens verlangen en gevoel van behaaglijkheid. Alhoewel we tegenwoordig lang niet meer in grotten wonen, werd dat gevoel doorheen de eeuwen wel in stand gehouden. De Katholieke Kerk bleef bijvoorbeeld kaarsen gebruiken om symbolische redenen en menig Nederlander heeft nog steeds een open haard. Ook als kind leren we dat een kampvuur erg gezellig is. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat we vandaag de dag kaarslicht nog steeds zien als een symbool van gezelligheid, sfeer, intimiteit en warmte.

Stuk voor stuk kwaliteitskaarsen

Sfeerverlichting kan pas sfeervol zijn indien de kaarsen ook ongestoord hun werk kunnen doen. Daarom kiezen wij enkel voor kaarsen waar kwaliteit voorop staat. Alle door ons gekozen kaarsen hebben een goed gevlochten pit, zorgvuldig gekozen grondstoffen, gezellige en hippe kleuren en geen overheersende geurstoffen. Het resultaat: kaarsen met  optimale kleur- en vormvastheden, roetarmheid en optimale brandeigenschappen. Zo verankeren wij het woord sfeer opnieuw in sfeerverlichting.

Ideale terraskaarsen

Uiteraard hielden wij bij de keuze voor onze sfeerverlichting ook rekening met de wensen van onze klanten in de horecasector: stuk voor stuk zijn het ideale terraskaarsen. Het gaat immers om erg stevig gevulde glazen kaarsen die bovendien ook windbestendig zijn en niet zomaar uitgaan. Deze sfeerverlichting heeft een erg eigentijdse look en sluit daarom aan bij iedere binnen- of buiteninterieur. Dankzij de vele designs en kleuren, gaande van het rustige wit tot het hippe oranje, geeft het vorm aan iedere terrastafel. Vooral de Bolsius Twilights kunnen wij aanraden als terraskaarsen. De Bolsius Twilights komen in een regenboog aan kleuren, telkens in een ronde afgeplatte beglazing en zijn erg weerbestendig.  En uiteraard voldoet deze sfeerverlichting ook aan het door ons gegeerde principe: uitmuntende kwaliteit voor een erg scherpe prijs.

Waarom sfeerverlichting onontbeerlijk is voor de horecasector

We kennen bijna geen horecazaken waar sfeerverlichting ontbreekt. Maar waarom doen we dat eigenlijk? We hadden het reeds eerder over het warm en behaaglijk gevoel dat sfeerverlichting kan oproepen. Door kaarsen te plaatsen maken we het dus ook gewoon gezelliger en leuker, waardoor klanten zich sneller thuis voelen en het gevoel krijgen dat ze welkom zijn. Maar er is ook meer dan dat. De gezelligheid die sfeerverlichting met zich meebrengt, zorgt er ook voor dat klanten langer blijven, eenvoudiger aan de babbel raken en sneller een drankje achterover slaan. Dat alles komt uiteraard ook jouw zakencijfers ten goede. Toegegeven: die gezelligheid kan je binnen zeker op andere manieren nastreven, maar vooral buiten lijkt dat zonder sfeerverlichting een stuk moeilijker te zijn. Hoe dan ook zijn onze kaarsen geschikt voor zowel binnen- als buitenplaatsing. Want inderdaad: jouw zakencijfers zijn ook voor ons belangrijk.

Besparen op kaarsen en sfeerverlichting

Alhoewel we reeds eerder aanhaalden dat kaarsen en sfeerverlichting een stimulans kunnen zijn voor de zakencijfers, merken we dat sommige horeca-uitbaters de kostprijs van hun inrichting liever beperken. Kaarsen zien zij vaak als een smet, aangezien dat gewoon een beetje geld “opbranden” zou zijn. Alhoewel wij het eerder zien als een investering dan als een onnodige kost, hebben wij toch alles in het werk gesteld om het kostenplaatje zo sterk mogelijk te beperken. In de eerste plaats kiezen wij er daarom voor om onze kaarsen op grotere schaal aan te bieden. Groter maar ook niet te groot, want vanaf 12 stuks kan je al bij ons terecht. Bestel je er meer dan dat? Dan kan je meteen ook genieten van onze extra voordelige staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 9,8%. Jouw klanten tevreden, jij tevreden, wij tevreden: wat een beetje sfeerverlichting al niet kan verrichten.

Tip: gooi de leuke glashouders niet weg

Onze kaarsen en sfeerverlichting komen steeds in mooie en gekleurde glashouders. We zien dat veel horecazaken het glas nadien in de glasbak deponeren, maar zagen in het verleden ook voorbeelden van klanten die het artistieke karaktertrekje uit zichzelf naar boven haalden. Sommigen gaven de glashouders bijvoorbeeld een fris verflaagje en een leuk patroontje – of lieten de kindjes zich heerlijk uitleven -, terwijl anderen ze gebruikten om er een frivool en zomers bloempje in te deponeren. Anderen waren dan weer erg kostenefficiënt en hergebruikten de kaarsglazen om er een klein theelichtje in te deponeren. Dat is extra goedkoop en bovendien ook heel gezellig.  

Over de Bolsius kaarsen en sfeerverlichting

Zoals je vast wel al zal gemerkt hebben, maakten wij een nadrukkelijke keuze voor de Bolsius kaarsen. Dat het voornamelijk een keuze voor kwaliteit betrof, dat haalden we al veelvuldig aan. Afronden doen we echter toch met een beknopt woordje uitleg over deze fabrikant.

Bolsius kent vooral een geschiedenis in de wasblekerij en de productie van kerkkaarsen. Meer zelfs: in kerkelijke kringen was men zo tevreden van de kaarsen van Bolsius, dat het bedrijf uitgroeide tot de pauselijke hofleverancier. Het is eigenlijk pas sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw dat Bolsius ook de markt van de sier- en sfeerkaarsen betrad. Ook hier bleek het een succesverhaal te worden, want Bolsius mocht zelfs de kaarsen voor het bruiloftsdiner van prinses Beatrix vervaardigen. Ruim 150 jaar na de oprichting heeft Bolsius de wereldwijde kaarsmarkt verovert en hiermee ook onze harten. Binnenkort ook Bolsius sfeerverlichting op jouw terras?

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 754 beoordelingen

markthandel de vaan "super snelle levering en top kwaliteit, en nog veel voordeliger bij douwe egberts zelf."

22 mrt. 2019