Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    41
Merk
  1. Mammoet (6)

Pannen

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Online pannen kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u verschillende soorten pannen kopen. Uiteraard kunt u alles wel in één pan bakken, maar er bestaan ook speciale pannen die voor een heel specifiek doel zijn ontworpen. Hieronder lichten we de diverse soorten pannen voor u toe. We hebben het onder meer over het doel van deze pannen en over de mogelijkheden die ze al dan niet bieden.

Braadpan

Er is bijvoorbeeld de braadpan of de koekenpan, een eerder platte pan met een steel. Deze pannen zijn ideaal om vlees dicht te schroeien en om omeletjes in te bakken. Het is een echte allrounder die niet mag ontbreken. Daarom bieden wij de braadpan voor u aan. Braadpannen zijn meestal gemaakt van aluminium of roestvrij staal. Veelal hebben ze een antiaanbaklaag. De diameter kan variëren van 18 tot 28 centimeter. U vindt deze braadpannen terug in ons assortiment van online pannen.

Grillpan

Speciaal voor het grillen van vis, vlees of groenten is er de grillpan. Kenmerkend aan een grillpan zijn de ribbels op het oppervlak. Deze pannen kunnen op zeer hoge temperatuur en zonder olie of boter vlees dichtschroeien. Doordat u geen boter nodig hebt, is het een gezonde keuze. Het is tevens een goed alternatief voor de barbecue. Grillpannen zijn er in verschillende vormen, maar in de praktijk zijn ze vaak vierkant. Toch zijn ook ronde grillpannen te verkrijgen. U kunt bij ons online pannen als grillpannen verkrijgen, maar ons assortiment is ook ruimer dan louter dat.

Pannenkoekenpan

Een pannenkoekenpan is een pan met heel lage randen. Deze pannen zijn speciaal ontworpen voor het bakken van pannenkoeken en flensjes. Het voordeel van de lage rand van de pannenkoekenpan is dat het gemakkelijker is om de pannenkoeken om te draaien. Het vergt nog steeds wat behendigheid, maar het gaat toch een stuk eenvoudiger. Pannenkoekenpannen zijn te verkrijgen in verschillende formaten, afhankelijk van hoe groot u de pannenkoeken wilt. Ze hebben uiteraard steeds een ronde vorm. Houd er rekening mee dat een pannenkoekenpan geschikt moet zijn voor de gebruikte warmtebron.

Vispan

Een vispan is een pan die speciaal is ontworpen voor het bakken van een vis. Het is ideaal voor wie regelmatig een gehele vis bakt. De pan heeft meestal een ovaalvorm en is heel diep, zodat u ook een lekkere bouillon kan toevoegen en alles lekker kan laten sudderen. Veelal is een vispan ook ovenbestendig, maar dat is niet altijd het geval.

Paellapan

Een paellapan is een pan die speciaal is ontworpen voor het maken van dit populaire recept. Uiteraard kunt u paella ook in andere pannen maken, maar weet dat een paellapan extra groot is en twee stevige hendels heeft om het vlot te kunnen hanteren. Het is bovendien een prachtige pan om de paella in te serveren en het heeft een geheel eigen uitstraling.

Wokpan

De wokpan is geïnspireerd door de pannen die in Azië worden gebruikt. Daar kookt men veelal op een erg heet vuur. Daarom zijn wokpannen bestand tegen hete temperaturen in het midden van de pan. Dat zorgt er ook voor dat de olie of de bouillon in het midden erg heet wordt. Hierdoor kunt u al roerbakkend het eten enorm snel klaarmaken. Doordat de groenten en het vlees meteen dichtschroeien, blijven de smaken en de sappen optimaal behouden.

Melkpan

Oorspronkelijk werd een melkpan vooral gebruikt om een kopje melk in op te warmen. Met de introductie van de magnetron is het belang van de melkpan wat afgenomen, maar het blijft wel een handig ding. Zo kunt u een melkpan bijvoorbeeld gebruiken om te blancheren of om enkele eitjes te koken. Een melkpan is namelijk een diepe pan. Een melkpan wordt ook wel eens een steelpan of een sauspan genoemd.

Sauteerpan

Een sauteerpan heeft zijn naam niet gestolen. Deze benaming komt namelijk van het Franse werkwoord sauter, wat springen of opgooien betekent. Met een sauteerpan zult u voedsel sauteren, het op een hoge temperatuur roerbakken en regelmatig opgooien om verbranding tegen te gaan. Een sauteerpan is middelgroot van formaat en heeft redelijk hoge en rechte randen. Het is een ideale keuze voor wie houdt van roerbakken.

Meer dan alleen online pannen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u meer doen dan alleen online pannen kopen. Wij hebben een heel ruim assortiment van producten voor in de keuken. Zo bieden we bijvoorbeeld snijplanken, servies en bakvormen aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse maaltijdproducten. Wij leveren zowel aan consumenten als aan bedrijven en hanteren enorm scherpe prijzen. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot de favoriete leverancier van menig horecaprofessional.

"