Onze andere webshops

Servies

Foto-tabel Lijst

1-12 of 87

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 87

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Professioneel servies kopen bij 4UStore

Een kantine of horecazaak kan niet zonder professioneel servies. Met het horeca servies van 4UStore kiest u voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waarbij eenvoudige designs hand in hand gaan met sterke eigenschappen en een wel heel aangenaam prijskaartje. Ons servies voor horeca-ondernemers is altijd eenvoudig schoon te maken en is meestal ook vaatwasserbestendig. We bieden een heel compleet assortiment van horeca servies aan en u rekent daarbij op onze scherpe prijzen en staffelkortingen.

Online professioneel servies kopen aan lage prijzen

Wij verkopen professioneel servies van merken als Amefa, Emga en Mammoet. Het gaat om producenten die zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professioneel servies voor kantines, bedrijfsrestaurants, hotels en horecazaken. Het ontwerp is steeds eenvoudig. Door niet te investeren in dure ontwerpen, bleef er dan ook meer over om te doen wat echt belangrijk is: sterke pronkstukken maken die de tand des tijds doorstaan en die tegelijkertijd niet onnodig duur zijn. In ons assortiment van professioneel servies voor horeca-ondernemers vindt u onder meer borden, kopjes, schotels, gebaksvorkjes, tafellepels, koffielepels en dergelijke meer. Ook bijzonder horeca servies, zoals melkbekers en soepkomen, zijn bij ons te verkrijgen.

Als accounthouder professioneel servies kopen bij 4UStore

Zelfs indien u kiest voor professioneel servies, kan het dat u na verloop van tijd extra horeca servies dient aan te schaffen. Scherven vallen nu eenmaal niet altijd uit te sluiten en vorken en messen hebben de neiging om al eens te verdwijnen, zeker in buffetrestaurants. Daarom raden wij aan om bij ons een account aan te maken. Als accounthouder rekent u namelijk op allerlei voordelen, zoals lagere drempels voor verzendkosten, het werken met bestellijsten, het inzien van oude facturen en de mogelijkheid om op rekening te betalen. Uw account gebruikt u niet alleen voor het bestellen van serviesgoed, maar ook voor het bestellen van al onze andere nuttige producten voor horecaondernemers. Hieronder vindt u bijvoorbeeld een aantal producten waarvan wij denken dat ze voor u nuttig zullen zijn.

"