Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Kommen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Online kommen kopen bij 4UStore

Een kom is een vorm van servies waarin diverse gerechten kunnen worden opgediend. Een kom is veelal diep en wordt onder andere gebruikt om soep, pap, muesli, salade en rijst te serveren. We spreken dan ook wel eens over een soepkom of een ontbijtkom. Een kom kan in diverse kleuren en formaten komen. Een opstaande rand is een belangrijk kenmerk. Ondiepe exemplaren worden daarom ook wel gewoon schalen genoemd.

Porseleinen kommen

Witte, porseleinen kommen zijn nog steeds de populairste exemplaren die er zijn. Porselein is een vorm van keramiek en wordt op een hoge temperatuur gebakken. Het heeft heel wat goede eigenschappen. Zo verkleurt het nauwelijks, is het reukloos en is het smaakloos. Bovendien is het ook hittebestendig, stevig, duurzaam en weerbestendig. Ook buiten kan het dus worden gebruikt. Het gaat met andere woorden om een materiaal dat heel geschikt is voor gebruik als servies. Tegelijkertijd zorgen witte, porseleinen kommen ervoor dat het eten visueel groter lijkt. Ook komen kleuren beter tot uiting. Kleur beïnvloedt de smaak en de smaakbeleving. Hierdoor zullen aardbeien uit een witte, porseleinen kom groter, roder en verser lijken. Wellicht zullen ze ook zoeter smaken.

Zwarte kommen

Zwarte kommen zijn net weer wat anders dan de klassieke porseleinen kommen die veelal een witte kleur hebben. Zwarte kommen doen bereidingen volledig anders ogen. Bij de zwarte kom komen de smaken minder goed tot uiting. Dat maakt zwarte kommen heel geschikt voor wie scherpe smaken wat wil aftoppen. Zwarte kommen hebben bovendien een elegante uitstraling en worden hierdoor vaak gebruikt bij events en buffetten. Ook voor kleine hapjes zijn zwarte kommen zeker aan te raden.

Delfts blauw kommen

Het Delfts blauw is een type aardewerk met een blauwe decoratie. Het werd oorspronkelijk in Delft vervaardigd en ontstond als een alternatief voor het dure Chinese porselein. Het is vooral bekend van de tegels, maar er is ook serviesgoed met dit design. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld Delfts blauw kommen kopen. Delfts blauw kommen hebben een prachtige uitstraling en zien er zoveel leuker uit dan klassieke porseleinen kommen. Onder andere Delfts blauw kommen voor het serveren van soep zijn populair. Ze kunnen een sublieme bloemschildering bevatten, maar bijvoorbeeld ook een pauw of een Hollands tafereel is mogelijk.

Meer dan alleen porseleinen kommen en zwarte kommen

Bij 4UStore rekent u op een wel heel ruim assortiment. We laten ons dus niet beperken tot porseleinen kommen en zwarte kommen, integendeel. Zo bieden we een ruime keuze aan disposable kommen, exemplaren die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Vooral onze disposable soepkommen zijn heel geliefd. Deze disposable soepkommen gebruikt u om soep mee te geven aan uw klanten. Wilt u liever de soep ter plaatse serveren? Dan hebt u uiteraard een soepbord nodig. Ook voor soepborden kunt u bij ons terecht. Ontdek deze en andere producten op de hieronder weergegeven pagina’s.

"