Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    27
Merk
  1. Amefa (10)
Soort
  1. Cocktail- & Amuselepels (2)

Lepels

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Diverse soorten lepels kopen bij 4UStore

4UStore is een groothandel waar onder meer horecaondernemers en kantines terechtkunnen voor de aanschaf van hun servies en bestek. Ook consumenten zijn bij ons welkom. U rekent hier op een wel heel ruim assortiment. U krijgt onder meer de keuze tussen longdrinklepels (lange lepels), dessert lepels, theelepels en lepels om te koken. Hieronder lichten we de verschillende soorten lepels voor u toe.

Longdrinklepels

Longdrinklepels zijn dunne, lange lepels die ideaal zijn voor gebruik in combinatie met lange glazen of longdrinkglazen. Longdrinklepels gebruikt u onder meer om een mojito goed door te roeren of om wat schuim uit een latte macchiato te lepelen. Ook bij een ijsthee met garnering horen lange lepels. Deze lange lepels hebben vaak een feestelijke uitstraling en zijn te verkrijgen in diverse kleuren, zodat u het optimaal doet aansluiten bij de uitstraling van een cocktail of een mocktail. Uiteraard kunt u ook kiezen voor klassieke longdrinklepels met een zilveren kleur. Deze lange lepels komen in uiteenlopende materialen, zoals kunststof, metaal, steen en chroomnikkelstaal. Onder andere Amefa heeft verschillende longdrinklepels, zoals icetealepels, lattelepels en lange sorbetlepels.

Dessert lepels

Dessert lepels worden ook wel eens paplepels genoemd. Dessert lepels zijn speciaal gemaakt voor het eten van nagerechten en desserts. U gebruikt dessert lepels onder andere om yoghurt, ijs en pudding mee te eten. Op zich lijken dessert lepels wel enigszins op theelepels, hoewel dessert lepels wat dieper zijn en een langere steel hebben. In de praktijk varieert de lengte van dessert lepels tussen vijftien en twintig centimeter. Meestal zijn dessert lepels gemaakt van staal, verzilverd materiaal of massief zilver.

Theelepels

Theelepels zijn kleine lepels die worden gebruikt om thee, koffie en andere voornamelijk warme dranken om te roeren. Met behulp van theelepels kunnen de aroma’s van bijvoorbeeld de theebladeren zich optimaal verspreiden. Ook gebruikt u theelepels om bijvoorbeeld de suiker of de melk door de koffie of de thee te roeren. Door te roeren met theelepels koelt de warme drank ook af. Theelepels worden soms ook gebruikt als onofficiële maateenheid. Theelepels zijn doorgaans van metaal gemaakt, maar ook keramische materialen en kunststof komen voor. Oude theelepels hadden vaak ornamentieken als stadstaferelen en wapenschilden, maar tegenwoordig is het design vaak eenvoudiger.

Pollepel

Een pollepel is een speciaal type lepel om te mengen, te proeven en te roeren. Het zijn lepels om te koken en ze zijn onmisbaar in de keuken. Deze lepels om te koken kennen talloze verschijningsvormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pollepel met een punt. Hierdoor kunt u extra goed in alle hoekjes van de pan komen. Of u kiest voor een extra diepe pollepel om extra veel uit te kunnen scheppen. Deze lepels om te koken kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, zoals kunststof, email en hout. Als u op zoek bent naar dergelijke lepels om te koken dient u goed te letten op de hittebestendigheid en eventueel ook op de vaatwasserbestendigheid.

Andere producten van 4UStore

Er bestaan nog heel wat alternatieven voor de longdrinklepels, de theelepels en de andere lepels die hierboven zijn weergegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor disposable lepels, lepels voor eenmalig gebruik. In plaats van theelepels kunt u ook roerstaafjes gebruiken om de koffie om te roeren en bij cocktails zijn stevige cocktailrietjes net zo handig. Ook daarmee kunt u in de cocktail roeren, terwijl het tevens te gebruiken is om van de cocktail te drinken. En het ziet er nog eens leuk uit ook! Ontdek meer over deze producten op de onderstaande pagina’s.

"