Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    30
Merk
  1. Amefa (6)
Soort
  1. Cocktail- & Amuselepels (2)

Vorken

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Online vorken kopen bij 4UStore

Een kantine zonder vorken is als een vis zonder water. Het is dan ook helemaal niet onlogisch dat u bij 4UStore online vorken kan kopen. We bieden een breed assortiment van vorken aan. Dit gaat van dessertvorken over steakvorken tot standaard tafelvorken. Op de productpagina’s is steeds meer informatie over iedere vork te vinden, maar hieronder lichten we bovendien het een en ander voor u toe. Dit maakt online vorken kopen een stuk eenvoudiger.

Online vorken kopen: toelichting bij het assortiment

U kunt niet zomaar eender welke vork gebruiken. De standaardvork is de tafelvork. Dit is de vork voor alledaags gebruik, vaak gebruikt bij de hoofdmaaltijd. Meestal zijn ze gemaakt op basis van roestvrij staal, maar ook andere materialen zijn mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld tafelvorken met houten elementen. Een tafelvork is meestal ongeveer twintig centimeter lang en beschikt over ten minste vier tanden. Naast de tafelvorken zijn er dessertvorken. Dessertvorken liggen net wat lichter in de hand, zijn vaak wat kleiner en passen beter bij kleine desserts op kleinere borden.

Dessertvorken kunnen drie of vier tanden hebben. Serveert u vlees? Dan is extra kracht broodnodig en dan geeft u natuurlijk de voorkeur aan steakvorken. Steakvorken zijn net als tafelvorken ongeveer twintig centimeter lang, maar zijn wat zwaarder en liggen wat steviger in de hand. Vaak gebruikt men natuurlijke materialen als hout, maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. U kunt online vorken als tafelvorken en steakvorken bij ons bestellen.

Meer dan louter online vorken kopen bij 4UStore

Niet alleen kunt u bij 4UStore online vorken kopen. We bieden werkelijk alles aan voor in de kantine, met inbegrip van bestek en servies. Daarom kunt u niet alleen online vorken kopen, maar ook de bijpassende messen en lepels. We hebben zelfs schalen, schotels, koppen, glazen en borden. Hierdoor haalt u meteen alles in huis voor in uw kantine. Plaats een extra grote bestelling, want dankzij onze staffelkorting is online vorken kopen dan een stuk voordeliger. En ontdek vooral meer over ons assortiment door de onderstaande pagina’s te raadplegen.

"