Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Smartphone accessoires

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

4UStore, de online groothandel voor al uw smartphone-accessoires

4UStore is een groothandel waar u terechtkunt voor al uw smartphone-accessoires. Deze smartphone-accessoires zijn handig voor op kantoor, maar het is ook een must voor hedendaagse hotels en koffietenten die hun gasten maar al te graag uit de brand helpen. Daarnaast zijn onze smartphone-accessoires geschikt voor de verkoop aan consumenten. Van een smartphone-oplaadkabel tot een autolader (USB-C): wij hebben het allemaal.

Het ruimste assortiment aan smartphone-accessoires

Bij groothandel 4UStore vindt u een heel compleet assortiment aan smartphone-accessoires, zoals een USB-oplader die u gebruikt voor de iPhone en Android-apparaten. Deze oplader is te verkrijgen in het zwart en in het wit. Daarnaast kunt u bij ons de bijpassende smartphone-oplaadkabel kopen. Zowel een smartphone-oplaadkabel voor de iPhone (Lightning-aansluiting) als een smartphone-oplaadkabel voor apparaten met een micro-USB-poort is bij ons te verkrijgen. De smartphone-oplaadkabel is bovendien te verkrijgen met verschillende lengtes en in diverse kleuren. Denk verder aan headsets, een autolader (USB-C), een smartphonehouder en een powerbank.

Smartphone-accessoires van GreenMouse online kopen bij 4UStore

Een groot deel van ons assortiment aan smartphone-accessoires wordt op de markt gebracht door GreenMouse. GreenMouse is een producent en verkoper van mobiele accessoires die op een duurzame wijze worden geproduceerd en verpakt. Dit wil zeggen: met zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. Het gaat over het algemeen om ""naakte producten"", producten die helemaal niet verpakt zijn en die los worden verkocht. De smartphone-accessoires van GreenMouse worden verkocht in supermarkten, benzinestations en treinstations. Het is een duurzame keuze, het helpt de plastic voetafdruk te verkleinen en het doet dit alles zonder aan kwaliteit in te boeten.

Producten voor in de auto kopen bij 4UStore

Op deze pagina vindt u onder meer de autolader USB-C terug, een autolader die u gebruikt om uw smartphone op te laden door middel van de sigarettenplug. Het maakt deel uit van ons assortiment aan accessoires voor in de auto. Deze accessoires worden vaak verkocht in garages en benzinestations. Op de onderstaande pagina's vindt u nog heel wat andere auto-accessoires die het goed zullen doen bij uw klanten.

"