Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Boter

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Smeerboter en margarine kopen bij 4UStore

Een beetje smeerboter maakt een boterham of een pannenkoek al meteen veel lekkerder. Het gebruik van smeerboter voegt niet alleen smaak aan een boterham toe, maar bovendien is smeerboter ook een bron van de vitamines A, D en E. Bij ons kunt u smeerboter en margarine kopen in kilopakken, maar kunt u ook kleine cups met boterporties verkrijgen. U kunt bij ons smeerboter en margarine kopen van onder meer Becel en Subliem.

Verantwoord omgaan met smeerboter

Hoewel het gebruik van smeerboter zeker voordelen heeft, is het belangrijk dat u het gebruik van boter beperkt. Smeerboter bestaat namelijk grotendeels uit vet en dan nog vooral uit verzadigde vetten. Daarom kunt u bij ons boterporties kopen. Zo beperkt u de hoeveelheid smeerboter die u gebruikt. Wij verkopen bijvoorbeeld de cups met boterporties van Becel. Elk cupje bevat 10 gram smeerboter of twee mespuntjes. Dat is goed voor ongeveer een tot twee boterhammen. De klassieke boterporties van Becel bevatten 70% vet, maar we verkopen ook dieetkuipjes met minder vette smeerboter. Met de boterporties Becel 60% Vet maakt u een gezonde keuze, terwijl u nog steeds geniet van de voordelen van omega 3 en 6.

Margarine kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u niet alleen smeerboter kopen, maar kunt u ook margarine kopen. Margarine kopen is een goed idee omdat het vooral onverzadigde vetzuren bevat in plaats van verzadigde vetzuren. Hoewel margarine in principe geen vitamine A, D en E bevat, hoeft dat margarine kopen niet in de weg te staan. Deze vitaminen worden er namelijk kunstmatig aan toegevoegd. Toch heeft margarine kopen ook nadelen, want ook margarine is rijk aan vetten en ze bevatten bovendien transvetzuren. Transvetzuren zijn nog slechter voor de gezondheid dan de verzadigde vetzuren die in klassieke smeerboter terug te vinden zijn. Ook hier geldt dat u de boterporties maar beter kunt beperken.

De webshop voor al uw broodbeleg

Niet alleen kunt u bij ons smeerboter en margarine kopen, want daarnaast hebben we nog heel wat ander lekker broodbeleg. Denk bijvoorbeeld aan jam, pindakaas of honing. Bent u op zoek naar wat lekkers voor op de pannenkoek, zoals schenkstroop, poedersuiker of hazelnootpasta? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Op de onderstaande pagina's vindt u meer producten uit ons ruime assortiment terug.

"