Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Ontbijtgranen

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Ontbijtgranen: de perfecte basis voor een goede start van de dag

Ontbijtgranen zijn een populaire en veelzijdige keuze voor het ontbijt. Van muesli tot graanvlokken, ze bieden een snelle en gemakkelijke manier om de dag te starten. Het is een begin boordevol energie en voedingsstoffen. Bij 4UStore kunt u uiteenlopende soorten ontbijtgranen kopen. Deze ontbijtgranen mogen niet ontbreken aan het ontbijtbuffet en zijn heerlijk in combinatie met melk of yoghurt.

Verschillende soorten ontbijtgranen en cornflakes kopen bij 4UStore

Er bestaan verschillende soorten ontbijtgranen en u vindt ze allemaal bij 4UStore. Er is bijvoorbeeld muesli, een mengsel van granen met veelal noten, zaden en gedroogd fruit. Hierbij kunnen we een onderscheid maken tussen klassieke muesli, volkorenmuesli en cruesli (krokante muesli). Daarnaast kunt u opteren voor graanvlokken. Dit zijn plakjes granen in de vorm van vlokken. Ook hier zijn er verschillende soorten om van te genieten, zoals havergraanvlokken, volkorenvlokken en tarwevlokken. Verder zijn er cornflakes, ontbijtgranen die veelal zijn gemaakt op basis van maïs. Ze worden afgewerkt met bijvoorbeeld chocolade, suiker of honing. Er is een enorme variatie op het gebied van cornflakes, waarbij ze zeker niet allemaal maïs als basisbestanddeel hebben. Dit zorgt ervoor dat afwisseling mogelijk is. Bekende merken ontbijtgranen en cornflakes zijn Quaker en Kellogg's.

Aanvullende producten voor ontbijtgranen

Ontbijtgranen worden meestal gegeten met melk of yoghurt en soms geserveerd met extra suiker of honing. Ze kunnen ook lekker zijn met melkalternatieven, zoals sojamelk en rijstmelk. Ontbijtgranen worden met een lepel uit een extra brede kom gegeten. In de horeca worden ontbijtgranen vaak aangeboden in speciale dispensers. Alle benodigdheden voor het serveren van ontbijtgranen kunt u kopen bij 4UStore. Hieronder vindt u een aantal aanvullende producten die volgens ons nuttig zijn.

"