Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 20
    85
Merk
  1. Calvé (9)
  2. Swartberg (1)
  3. Van Oordt (4)

Pindakaas

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Online pindakaas kopen bij groothandel 4UStore

Bij 4UStore kunt u pindakaas kopen in diverse verpakkingen. Pindaspread wordt gemaakt op basis van fijngemalen pinda's. Niet alleen in Nederland is het een populair type broodbeleg, want ook in Duitsland, Canada, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en in Suriname wordt het vaak gegeten. Hotels, kantines en andere grootverbruikers kunnen bij ons pindakaas kopen in uiteenlopende verpakkingseenheden en van diverse merken. Bij ons kunt u bijvoorbeeld pindakaas kopen van Calvé, Swartberg, Unilever en Van Oordt.

Grootverpakking met pindakaas kopen bij 4UStore

Voor grootverbruikers die grote hoeveelheden pindaspread verslinden, bijvoorbeeld voor het maken van satésaus, verkopen wij grootverpakkingen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld de Swartberg Pindakaas Emmer 10 kilo kopen. De Swartberg Pindakaas Emmer 10 kilo is niet alleen geschikt voor het maken van een eigen satésaus, want deze pindaspread kan ook goed in desserts worden verwerkt.

Daarnaast verkopen we de Calvé Pindakaas Emmer 10 kilo. Calvé bracht in 1948 pindaspread op de Nederlandse markt en is tot op heden een van de meest geliefde pindakaasproducenten in ons land. De Calvé Pindakaas Emmer 10 kilo wordt vaak gebruikt in grootkeukens. Satésaus op basis van de Calvé-pindaspread is onder andere lekker bij bami, nasi en vleesgerechten. Tevens kunt u het gebruiken in desserts als bananen-pindakaasbrood en pindakaaschocolademousse. Als variant op de Calvé Pindakaas Emmer 10 kilo kunt u bij ons ook potten met 350 of 650 gram pindakaas kopen.

Een pindakaas-portieverpakking kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u niet alleen pindakaas kopen in emmers, want ook voor een pindakaas-portieverpakking kunt u bij ons terecht. Een pindakaas-portieverpakking is een klein cupje met net voldoende pindaspread voor het smeren van een boterham of een pannenkoek. Onder andere de pindakaas-portieverpakking van Calvé is bij ons te verkrijgen, wat een heel populaire keuze is. Daarnaast verkopen we onder meer de pindakaas-portieverpakking van Van Oordt dat ook een fairtradevariant verkoopt.

Meer dan alleen pindakaas kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u meer dan alleen pindakaas kopen. Als online groothandel bieden we onder meer pindaborrelhapjes aan, net als snackbars met pindaspread en de lekkere pindakoekjes van Van Doorn. Bovendien hebben we nog talloze andere lekkernijen waar u en uw klanten van zullen smullen. Op de onderstaande pagina's vindt u meer terug over al dat lekkers dat u bij uw favoriete online groothandel kunt kopen.

"