Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Papierwaren

Foto-tabel Lijst

1-12 of 297

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 297

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kantinewinkel levert alle papierproducten die u nodig heeft in uw organisatie: kantooromgeving, schoonmaakbedrijf, hotel, restaurant, universiteit of hogeschool. In ons assortiment vindt u merken als Euro Products, Vendor en Bulkysoft. Naast de A-merken, ook budgetvriendelijke alternatieven die wat betreft kwaliteit absoluut niet onder doen. Wij leveren keukenrollen, papieren handdoekjes, handdoekrollen, zakdoekjes, placemats, servetten en toiletpapier, zowel traditioneel toiletpapier als coreless, bulkpack en jumbo WC-papier.

Voor iedere dispenser of toiletrolhouder het juiste papier

Voor iedere toilet- en sanitairdispenser in onze webshop leveren wij het juiste papier. Het is zelfs mogelijk om een proefmonster aan te vragen om de kwaliteit van het product te testen en er zeker van te zijn dat het papier daadwerkelijk in uw dispenser past. Voor ieder product waar een ‘sample-knop’ te vinden is op de productpagina is het mogelijk een sample aan te vragen. Kantinewinkel.nl levert het basisassortiment papierwaren en toilet- en sanitairdispensers. 

Papierwaren voor alle mogelijke toepassingen

Bij kantinewinkel vind je alle papierproducten die je voor mogelijk acht. Gaande van papieren servetten tot cellulose keukenrollen en kleurrijke placemats: in ons uitgebreid assortiment aan papierproducten vind je altijd het papier dat jij nodig hebt. Onderstaand overzicht schetst de ruime beschikbaarheid van ons assortiment aan papierwaren. Vind je niet meteen het geschikte papier voor jouw gelegenheid? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij doen ons uiterste best om ook voor jou het best geschikte papier te vinden én te leveren.

Voor iedere dispenser of toiletrolhouder het juiste papier

Voor iedere toilet- en sanitairdispenser in onze webshop leveren wij het juiste papier. Het is zelfs mogelijk om een proefmonster aan te vragen om de kwaliteit van de papierproducten te testen en er zeker van te zijn dat het papier daadwerkelijk in uw dispenser past. Voor ieder product waar een ‘sample-knop’ te vinden is op de productpagina is het mogelijk om een sample aan te vragen. Kantinewinkel.nl levert het basisassortiment papierwaren en toilet- en sanitairdispensers. 

Keukenrollen in verschillende maten en uitvoeringen

Binnen ons assortiment aan keukenrollen vindt u praktische papierwaren, al dan niet met koker.  Ook hier hebt u een uitgebreide keuze aan papierproducten, een en ander afhankelijk van uw noden. Zo hebt u de keuze tussen eenlaags of tweelaags papier. Hoe dan ook is iedere rol gemaakt van 100% cellulose papier, niet enkel papier van hoogwaardige kwaliteit – maar bovendien gaat het ook om ecologisch verantwoorde papierproducten.

Van toiletten tot servetten…

Inderdaad, papierwaren zijn veel meer dan enkel en alleen toiletpapier en keukenrollen. Daarom hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan servetten opgenomen in ons assortiment. In uw keuze aan papierproducten kan u kiezen tussen afmetingen vanaf 24 x 24 cm tot en met 33 x 33 cm.  Ook hierbij heeft u de keuze tussen eenlaags of tweelaags papier. Alsook kan u opteren voor blauwe servetten. Bij ons vindt u steeds het papier dat u zoekt.

… en placemats

Misschien een onverwachte kandidaat in dit overzicht aan papierproducten, maar bij ons horen ook placemats uitdrukkelijk in ons assortiment aan papierwaren.  Waarom? Omdat wij niet geloven in linnen en omdat wij u enkel het meest uitgebreide assortiment aan papierproducten gunnen. Die lijn trekken wij ook door naar onze selectie in allerhande kleuren: van blauw tot groen, rood, geel en wit (en nog vele andere). Papier boven linnen, zoveel mag duidelijk zijn. Met onze papierproducten bespaar je adequaat op wasserijkosten, duurder linnen en garandeer je een optimale hygiëne en comfort voor al jouw gasten. Deze eigenschappen van onze placemats zijn duidelijk een concrete samenvatting van alle papierwaren die wij aanbieden.