Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 14
    22
Merk
  1. Handyrol (1)
  2. MTS Euro Products (1)
Keurmerk
  1. FSC-keurmerk (1)

Keukenrol

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Keukenrol kopen bij 4UStore

Een keukenrol mag in de keukenomgeving nooit ontbreken. De keukenrol gebruiken we dan ook om op oppervlakken snel te reinigen. Daarom werd de keukenrol voorzien van een sterk absorberend vermogen. De keukenrollen die je in ons assortiment vinden zal, zijn meestal gemaakt van cellulose, hoewel uitzonderingen natuurlijk mogelijk zijn. Dit is omdat wij alleen keukenrollen verkopen die niet alleen snel en gemakkelijk vloeistoffen opnemen en vasthouden, maar bovendien ook niet scheuren. Zoals je het van onze papierwaren gewoon bent, komen de keukenrollen in extra grote hoeveelheden, speciaal voor de grootkeukens.

Keukenrol op basis van cellulose

Zoals eerder gezegd, is bijna iedere keukenrol die wij verkopen gemaakt op basis van cellulose. Cellulose zelf is eigenlijk een houtproduct, net zoals we dat van papier kunnen zeggen. Toch is een cellulose keukenrol ook heel milieuvriendelijk. Voor een keukenrol op basis van cellulose gebruikt men immers voornamelijk houtsnippers en oude vezels van gerecycled papier. Vaak zijn de houtsnippers ook zelf een restproduct, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Kijk daarom steeds of jouw keukenrol al dan niet voorzien is van een milieukeurmerk.

Overigens heeft een cellulose keukenrol nog een aantal andere belangrijke voordelen te bieden. Het feit dat het heel stevig is en een ultiem absorberend vermogen kent, weet dat te beamen. Kies dan wel steeds voor een 2-laags celluloserol, dat is goed voor het milieu en bovendien ook nog eens extra stevig.

Keukenrol in groot- of kleinverpakking kopen

Zoals steeds streven wij extra grote hoeveelheden na, speciaal voor horecagelegenheden en grootkeukens. Daarom bevatten onze pakketten al snel meer dan dertig rollen. Zijn individuele keukenrollen niet handig? Dan kan je bij ons ook een keukenrol kopen met maar liefst 70 meter aan papier. De extra handige kleinverpakking met drie stuks zorgt ervoor dat je ruim 210 meter keukenrol in huis haalt. Ter vergelijking: dat is ongeveer even hoog als de reusachtige windmolen die in de Eemshaven te vinden is.