Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
  1. Airlaid servetten (19)
Prijs
  1. 53
    135
Merk
  1. MTS Euro Products (19)

Luxe servetten

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Luxe servetten kopen bij 4UStore

Bij een stijlvol zakelijk etentje volstaan klassieke servetten niet. Dan kies je immers voor luxe of stoffen servetten. Dergelijke luxe servetten zijn immers van een hoge kwaliteit en ogen heel stijlvol. Het kan hierbij gaan om stoffen servetten maar dat hoeft geen verplichting te zijn. Vooral indien er veel genodigden zijn, lopen stoffen servetten immers al snel tegen hun beperkingen aan. Stoffen servetten zijn immers een stuk duurder dan disposables en bovendien dien je de stoffen servetten na gebruik in te zamelen en naar de wasserij te brengen. Daarom kiezen steeds meer ondernemingen ervoor om hun stoffen servetten in te wisselen voor papieren luxe servetten. Ook bij 4UStore kan je disposable luxe servetten vinden die de duurdere stoffen servetten moeiteloos vervangen.

Luxe servetten op basis van cellulose

Wij kiezen duidelijk niet voor stoffen servetten maar voor luxe servetten op basis van 100%-cellulosepapier. Dergelijk 100%-cellulosepapier weet immers de eigenschappen van stoffen servetten moeiteloos te benaderen terwijl het nog een aantal andere voordelen te bieden heeft. Het gebruiksgemak en het goedkoop prijskaartje zijn er de voorbeelden van. Toch ogen ze minstens even stijlvol als klassieke stoffen servetten. En net zoals dergelijke stoffen servetten, zijn onze cellulose luxe servetten verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Maar de kwaliteit is dankzij hun 2-laags 100%-cellulosepapier altijd een garantie.

Luxe servetten in uiteenlopende uitvoeringen

Om de kwaliteit van stoffen servetten minstens te evenaren, kiezen onze luxe servetten steeds voor een uitvoering op basis van 2 lagen. Ook de grootte is hierbij standaard 38x38 cm. Toch is er veel variëteit mogelijk, onder andere wat de kleuren betreft. Zij bieden immers een opperste keuzemogelijkheid waarbij je kan kiezen voor de eenvoud van witte luxe servetten maar waar je ook bijzondere luxe servetten vindt in kleuren zoals zalmroze of lila. Hiernaast heb je de keuze tussen luxe servetten met een ¼-vouw of een 1/8-vouw.

"