Onze andere webshops

Restaurant servetten

Foto-tabel Lijst

1-12 of 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
"

Restaurant servetten kopen bij 4UStore

Restaurant servetten zijn stijlvolle servetten die aansluiten bij de luxe die we terecht van een restaurantbelevenis mogen verwachten. Dergelijke restaurant servetten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, opdat je steeds bij het interieur passende restaurant servetten kopen mag. Toch zijn het lang niet alleen de kleuren van deze restaurant servetten die speels variëren. Ook de afmetingen van de restaurant servetten, het type vouw en het aantal lagen spelen immers een minstens even grote rol. Hieronder lichten we de ruime keuzemogelijkheid verder toe.

Over de verkrijgbare afmetingen, het aantal lagen en de kleuren

Wat het aantal lagen betreft, kan je onze restaurant servetten verkrijgen in een 1-laags- of een 2-laagse uitvoering. Echter zijn de 1-laags restaurant servetten enkel verkrijgbaar in het kleur wit. De gekleurde servetten hebben dan ook steeds een verhoogde kwaliteit. Zij zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren zoals crème, roze, blauw, zalmroze, lila, rood, geel, zwart, groen, grijs, oranje en bruin. Uiteraard zijn ook andere kleurvarianten verkrijgbaar.

De afmetingen van deze restaurantservetten zijn al minstens even divers. De kleinste restaurant servetten kiezen hierbij voor een compacte afmeting van 24x24 cm. Toch hebben we ook grotere restaurant servetten beschikbaar en dit met afmetingen zoals 33x33 cm en 40x40 cm. Het gaat steeds om vierkantjes die zich dus mooi en harmonieus laten etaleren. Ben je tot slot op zoek naar extra grote restaurant servetten? Kies dan voor onze restaurant servetten met de afmeting 50x50 cm. Ideaal bij het serveren van kreeft!

Welke vouwen zijn beschikbaar?

Onze restaurantservetten zijn verkrijgbaar in ¼-vouw en 1/8-vouw. Het merendeel van onze restaurantservetten komen in ¼-vouw. Het gaat bijvoorbeeld om onze aangehaalde 1-laags witte servetten, maar ook om onze 2-laags servetten met afmetingen 24x24cm, 33x33cm, 40x40cm en 50x50 cm. Onze restaurantservetten met afmetingen 33x33cm en 40x40 cm zijn echter ook verkrijgbaar met 1/8-vouw. Het gaat om 2-laags kwalitatieve restaurantservetten die ook in talloze kleuren verkrijgbaar zijn.

"