Onze andere webshops

WC papier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Toiletpapier en andere sanitaire verbruiksartikelen zijn vaak ongemerkt een grote kostenpost binnen uw onderneming. Men gebruikt vaak dure A-merken die soms tot twee keer zo duur zijn als een kwalitatief gelijkaardig product. In onze webshop vindt u naast de A-merken ook de budgetvriendelijkere varianten. Wij leveren traditioneel toiletpapier – het papier wat u kent uit de supermarkt -, compactrollen, doprollen, bulkpack, coreless en jumborollen. In de meeste gevallen wordt voor de productie van toiletpapier gerecycled papier gebruikt. Men is de laatste jaren namelijk naarstig op zoek naar meer milieuvriendelijke productieprocessen. Bovendien is duurzaam en verantwoord ondernemen voor vele bedrijven en consumenten tegenwoordig een issue.

Compactrollen

Bij compactrollen tracht men zoveel mogelijk wc-papier binnen een zo compact mogelijk formaat te gieten. Een compactrol toiletpapier van Euro Products heeft bijvoorbeeld 100 meter aan wc-papier, bestaande uit twee lagen. Belangrijk om te weten is dat deze compacte toiletrollen niet over een dop beschikken en daardoor onder andere geschikt zijn voor de CWS toiletroldispensers. Bij deze compacte toiletrollen staat prijs- en geldbesparing duidelijk centraal.

Doprollen

In tegenstelling tot bij compactrollen, hebben doprollen uiteraard wel een dop. Wij bieden bijvoorbeeld de doprollen van Euro Products aan. Deze toiletrollen met dop zijn geschikt voor iedere gemiddelde dispenser die gebruik maakt van het gekende doprolsysteem. Dergelijke toiletrollen bieden tot wel 150 meter aan toiletpapier, geschikt voor druk bezocht sanitair zonder permanent onderhoud en voortdurende noodzaak tot aanvulling.  

Bulkpack

Een bulkpack toiletpapier heeft een grotere inhoud, waardoor u zelden zonder papier komt te zitten. Deze manier van verpakken zorgt voor een toegenomen efficiëntie, waardoor u enkel moet betalen voor een oppervlakte aan wc-papier. Bij dit wc-papier ontbreekt trouwens de koker en dus het bijkomend afval, dit in tegenstelling tot de andere gekende toiletrollen.

Coreless

Koopt u coreless toiletpapier, dan geeft u aan over een grote capaciteit aan wc-papier te moeten beschikken, maar toch een groen hart te dragen. In tegenstelling tot de klassieke toiletrollen, hebben deze toiletrollen geen koker. Coreless toiletpapier kan zo de afvalberg reduceren en ineens een nog grotere hoeveelheid aan wc-papier leveren.

Gerecycled papier

Verder besteden wij uiteraard uitgebreide aandacht aan gerecycled toiletpapier. Momenteel is al een groot deel van ons assortiment toiletpapier gemaakt op basis van 100% gerecycled wc-papier. Indien  het bij onze toiletrollen gaat om de milieuvriendelijke variant, dan geven wij dat ook steeds uitdrukkelijk aan. Voor ons zijn gerecyclede toiletrollen niets meer dan een logische keuze, voor u toch ook? Stuk voor stuk gaat het om uiterst zacht toiletpapier van premium kwaliteit. Door gebruik te maken van gerecyclede vezels moeten er geen bomen gekapt worden. Een groot deel van de producenten van gerecyclede toiletrollen besteedt trouwens ook intensieve aandacht aan de composteerbaarheid: door bij de productie van de toiletrollen uitdrukkelijk geen gebruik te maken van chemicaliën is het wc-papier snel en vlot afbreekbaar (Sceptic Tank Proof).