Onze andere webshops

Sauzen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 379

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 379

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak uw snacks en friet nog lekkerder met een heerlijke snack saus. Kantinewinkel.nl levert een uitgebreid assortiment aan snacksauzen.  In ons assortiment vindt u onder meer: Satésaus, mayonaise, ketchup, Joppie saus, curry en fritessaus. Alle bekende merken zijn te vinden in onze webshop: Heinz, Gouda’s Glorie, Fano en Oliehoorn.  Is er een product niet in onze webshop verkrijgbaar? Neem dan contact met ons op! Wij zullen ons uiterste best doen om het voor u te verkrijgen.

De beste snacks verdienen de beste sauzen

De beste snacks en frieten kunnen des te lekkerder gemaakt worden aan de hand van bijpassende en overheerlijke sauzen. Aangezien iedere liefhebber onder ons wel een eigen smaak of voorkeur heeft, kiezen wij van Kantinewinkel.nl voor een uitgebreid en divers aanbod aan snacksauzen. Wij durven ons aanbod aan snacksauzen dan ook met alle trots zeer breed te noemen: gaande van satésaus en Joppie, tot de klassieke mayonaise, ketchup of fritesaus. Toch nog op zoek naar een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op, wij doen zoals steeds voor u het nodige.

Van mayonaise …

In de eerste plaats zijn wij uiteraard trots op ons aanbod aan mayonaise, toch wel een van de belangrijkste snacksauzen op de markt. Zo hebben wij bijvoorbeeld mayonaise beschikbaar van Gouda’s Glorie en van Oliehoorn. Waar zich dan het verschil bevindt? In de eerste plaats hanteren verschillende fabrikanten verschillende recepten. Gouda’s Glorie kiest bijvoorbeeld voor een romige smaak, afgewerkt met citroen. Oliehoorn kiest dan weer voor een authentiek recept in een handige knijpfles. Wat je alvast wel moet weten is dat ieder van deze snacksauzen terecht internationaal de naam mayonaise mag dragen. Waarom dat niet zou mogen? Onder invloed van heel wat Europese wetgeving is in heel wat landen de naam mayonaise beschermt, onder andere op basis van vetpercentages en hoeveelheden eigeel. Het feit dat deze snacksauzen ook aan deze internationale vereisten voldoen, weet alvast wat te vertellen over de aangeboden kwaliteit. Een kwaliteit waar ook wij terecht trots op zijn.

… Tot heel wat andere snacksauzen.

Ook op vlak van andere snacksauzen hebben wij uiteraard een heel breed assortiment beschikbaar, neem nu bijvoorbeeld ons ruim assortiment aan ketchup van heel wat verschillende fabrikanten zoals Heinz, Oliehoorn en Zeisner. Zo bieden wij bijvoorbeeld zowel gewone tomatenketchup als curry ketchup aan. Maar uiteraard hebben wij ook een hele resem aan andere snacksauzen beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan volgende snacksauzen: satésaus, Joppie Saus, Fritesaus, curry, knoflooksaus, mosterd, chilisaus en sambal. Telkens in verschillende varianten en van verschillende fabrikanten. Ons aanbod aan snacksauzen houdt nooit op – want wij erkennen nu eenmaal als geen ander de echte smaakverschillen.

Allemaal in de beste verpakkingen

Uiteraard bieden wij niet alleen heel wat verschillende snacksauzen aan, maar kiezen wij ook voor een divers aanbod aan verpakkingsmaterialen. Iedere zaak of gelegenheid vraagt immers om een verschillende verpakking, ook als het aankomt op snacksauzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uiterst handige knijpflessen, maar ook individueel verpakte zakjes met snacksauzen, kant-en-klare emmers, packzakken – en dat allemaal van kleine tot grote formaten. En dat mag je letterlijk nemen: de kleinste zakjes bevatten slechts 15 ml, terwijl de grootste uitvoeringen maar liefst 10 liter aan de beste snacksauzen weten te omvatten. Wij weten dan ook duidelijk wat er leeft én wat u nodig hebt.