Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Basis-sauzen

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Basissauzen kopen bij 4UStore

In een kantine is het natuurlijk niet altijd mogelijk om meteen verse sauzen te maken, want de ingrediënten heb je natuurlijk niet standaard in huis. Dan maar vooraf de saus maken? Ook dat is niet altijd mogelijk, want dan moet je wel heel veel ruimte hebben in je koelcel. Zogenaamde basissauzen zijn dan de oplossingen. Met deze basissauzen maak je, door warm water toe te voegen, in een handomdraai een heerlijke saus. Uiteraard kan je wel nog zelf enkele ingrediënten aan de basissauzen toevoegen om ze helemaal op smaak te brengen. In deze webwinkel vind je verschillende basissauzen van uiteenlopende merken. Het gaat stuk voor stuk om basissauzen die worden gemaakt voor grootverbruikers en horecagelegenheden.

Knorr basissauzen

De basissauzen van Knorr zijn de ideale basis om de heerlijkste sauzen te maken. De Knorr basissauzen zijn dan ook lichtgebonden en hebben een neutrale smaak, waardoor het mogelijk is om zelf accenten toe te voegen. Een aantal van de Knorr basissauzen worden bovendien ook in een natriumarme versie verkocht. Bij 4UStore vind je verschillende basissauzen van Knorr terug. Het gaat onder andere om een vleesjus, espagnolesaus, braadjus, demi-glacesaus en champignonsaus. De Knorr vleesjus kan je uiteraard ook gebruiken om vlezige accenten te geven aan soepbereidingen.

MAGGI basissauzen

Bij 4UStore verkopen we ook de MAGGI basissauzen. Met name de MAGGI braadjus brengen we graag onder de aandacht. Het gaat immers om een vegetarische braadjus met een hoge opbrengst. Deze braadjus gebruik je voor uiteenlopende gerechten en is onder andere heerlijk in combinatie met Hollandse rookworst. Ook hier is het wel aangeraden om nog even wat extraatjes aan de MAGGI basissauzen toe te voegen. Vooral in combinatie met paprika, ui, bieslook en tomaat doen ze het altijd uiterst goed.

Honig basissauzen

Ten slotte vind je bij 4UStore ook de basissauzen van Honig. Van dit merk is vooral de Honig gebonden vleesjus een aanrader. Het gaat opnieuw om een grootverpakking speciaal voor grootgebruikers en het laat zich eenvoudig kokend aanmaken. Wat ‘m zo bijzonder maakt? Het feit dat hij geen zichtbare garnituur bevat maar toch een uiterst vlezig karakter heeft. Ook de aroma’s van ui en tomaat waarop het rundvleesextract lijkt te balanceren, maakt de Honig basissauzen heel bijzonder.

De beste sauzen voor in de kantine

Wij Nederlanders zijn helemaal gek op sauzen. En dan hebben we het heus niet alleen op warme begeleidende sauzen, want ook snacksauzen eten we bij de vleet. Daarom vind je bij 4UStore ook alle snacksauzen voor in de kantine: