Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mayonaise / fritesaus

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een emmer mayonaise of fritessaus kopen bij 4UStore

Speciaal voor grootverbruikers bieden wij de mogelijkheid aan om een emmer mayonaise te kopen. Een emmer mayonaise biedt extra veel mayo aan. Met emmers van 2,5 liter of met een sausemmer van 10 liter heeft u altijd voldoende voorraad. Niet alleen een emmer mayonaise kopen is bij ons mogelijk, want wij bieden bijvoorbeeld ook fritessaus aan in kleine en grote emmers.

Een emmer mayonaise met pomp

De ene emmer mayonaise is de andere emmer mayonaise niet. Mayonaise komt bijvoorbeeld met uiteenlopende vetgehalten. Bij de beste mayovarianten rekent u vrijwel altijd op 80% vet. Dat is bijvoorbeeld het geval voor de emmer mayonaise van Oliehoorn en voor de emmer mayonaise van Levo. Deze extra grote emmers zijn per liter veel voordeliger. Koopt u de emmer mayonaise met pomp en al, dan rekent u ook nog eens op de voordelen van een sausdispenser. Met een enkele druk op de knop heeft u een passende dosering mayo te pakken. Deze emmers zijn hersluitbaar en de mayo is langdurig houdbaar.

Emmers met fritessaus kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u niet alleen terecht voor een emmer mayonaise, maar ook voor fritessaus. Aan fritessaus worden niet de strenge veteisen gesteld die wel aan mayo worden gesteld. Hierdoor kan het vetgehalte nog sterker variëren. Wij verkopen bijvoorbeeld fritessaus met 25% vet en met 35% vet. Als ik met zo'n fritessaus-emmer pomp, kan ik eenvoudig een passende dosis fritessaus aan snacks toevoegen. Handig, toch? U kunt deze saus kopen in emmers van 2,5 liter en in emmers van of 10 liter. En dit van uiteenlopende merken als Oliehoorn, Heinz, LevoNaise en Klassiek.

Meer dan alleen fritessaus, emmer, pomp en mayo

Omdat wij een emmer mayonaise met pomp en staffelkortingen combineren, bieden wij een passende oplossing aan talloze ondernemers aan. Toch kunt u bij ons niet alleen een emmer mayonaise verkrijgen. Zowel mayo als fritessaus bieden wij namelijk nog in talloze andere verpakkingen aan, bijvoorbeeld in potten en in tubes. Ontdek deze oplossingen op de onderstaande pagina's.