Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mayonaise / fritesaus

Foto-tabel Lijst

1-12 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Een tube fritessaus of een tube mayonaise kopen bij 4UStore

4UStore is een online sauzenleverancier. Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende sauzen en dressings, zoals ketchup, mosterd, appelmoes, barbecuesaus en dergelijke meer. Ook voor een tube fritessaus of een tube mayonaise klopt u bij onze online shop aan. Dankzij ons ruime assortiment van uiteenlopende merken en onze scherpe prijzen zijn wij geliefd bij horecaondernemers, kantines en andere grootverbruikers.

Een tube fritessaus kopen bij 4UStore

Indien u op zoek bent naar een tube fritessaus of frietsaus bent u hier aan het juiste adres. Wij verkopen frietsaus van uiteenlopende merken als Remia, LevoNaise en Oliehoorn. Als u het ingrediëntenlijstje onder de loep neemt, verschilt een tube fritessaus eigenlijk niet zo heel sterk van een tube mayonaise. Voor een groot deel zijn de ingrediënten van frietsaus dan ook hetzelfde als bij mayo. Het oliegehalte ligt wel lager. Vaak is dit zelfs meer dan de helft minder dan bij mayo, waardoor het een gezonder alternatief is. Bij de tube fritessaus Oliehoorn 25% bevat de frietsaus zelfs maar 25% olie. En dat terwijl bijvoorbeeld de fritessaus Remia American Frites Sauce net zo lekker is bij snacks.

Een tube mayonaise kopen bij 4UStore

In tegenstelling tot frietsaus bevat mayonaise veel meer olie. Hoeveel olie een tube mayonaise moet bevatten, is zelfs door de wet geregeld. Er zijn ook regels omtrent de hoeveelheid eigeel dat het dient te bevatten. In principe dient een tube mayonaise 70% vet en 5% eigeel te bevatten, maar er zijn ook fabrikanten die zelfs kiezen voor 80% vet. Dan voldoet de eiersaus zelfs aan de vroegere definitie die nog strenger was.

Door het hoge vetgehalte hebben deze sauzen een lekkere structuur. Er hoeven ook geen conserveermiddelen of verdikkingsmiddelen aan te worden toegevoegd, hoewel producenten dat al eens doen. Als het product niet aan deze eisen voldoet, mag het de naam mayonaise niet dragen. Daarom ziet u vaak andere benamingen op de flessen verschijnen. Zo heet de lightversie van Calvé bijvoorbeeld ""Licht & Romig"" en zult u er de naam mayonaise niet op zien staan. Dat wil echter niet zeggen dat zo'n tube mayonaise minder smaakvol is, integendeel.

Meer dan alleen een tube mayonaise of een tube fritessaus

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een tube mayonaise of een tube fritessaus. Wij verkopen onze mayo en frietsaus namelijk ook in andere verpakkingseenheden. Dit gaat van kleine potjes en mayonaisesticks tot emmers en systeemverpakkingen. De kwaliteit die u van onze frietsaus en mayonaise gewend bent, is uiteraard altijd van de partij.