Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mosterd

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Een tube mosterd kopen bij 4UStore

Mosterd is een snacksaus op basis van azijn en mosterdzaden, hoewel de exacte samenstelling per producent kan verschillen. Deze samenstelling wordt op de tube mosterd weergegeven en is dus vrij eenvoudig te achterhalen. In de ene tube mosterd zit er aanvullend bijvoorbeeld wat suiker of honing, terwijl de andere tube mosterd dan weer rozemarijn en peper bevat. Ook onder meer mierikswortel, knoflook, lavendel en kurkuma zijn relatief vaak in een tube mosterd terug te vinden.

De goede keuze voor een mosterd-knijpfles

De smaak van deze snacksaus is scherp. Door suiker of honing toe te voegen, maken sommige producenten hun tube mosterd wat toegankelijker. Andere producenten behouden dan weer de scherpe smaak of maken het zelfs extra krachtig, bijvoorbeeld door nog wat peper toe te voegen. Deze snacksaus wordt verkocht in dippots, sachets, bokalen, snacksaussystemen en in knijpflessen. Een mosterd-knijpfles is zowel bij consumenten als professionals geliefd. Dat komt omdat een mosterd-knijpfles redelijk wat voordelen biedt. Zo kunt u met behulp van een mosterd-knijpfles heel eenvoudig de saus doseren. Ook is de fles hersluitbaar en hygiënisch op te bergen, waardoor het qua houdbaarheid sowieso goed zit.

In België en Nederland wordt de tube mosterd vooral als smaakmaker ingezet bij kaas, kroketten en worst. Ook bij broodjes en boterhammen met kaas haalt men de tube mosterd al eens boven. Daarnaast wordt het vaak in sauzen verwerkt. In het buitenland kent het veel meer toepassingen. Zeker in de Aziatische keuken, waar pittige smaken een belangrijke rol spelen, kan men van mosterd fles na fles verbruiken.

Meer dan alleen een mosterd-knijpfles kopen bij 4UStore

Een tube mosterd heeft zeker veel voordelen te bieden, maar u hoeft zich uiteraard niet tot een mosterd-knijpfles te laten beperken. Wij verkopen deze pittige snacksaus namelijk ook in andere verpakkingseenheden. Daarnaast kunt u bij ons talloze andere producten verkrijgen, zoals mosterdsoep en mosterddressing. Al deze producten worden snel door ons geleverd en zijn onderhevig aan onze scherpe voorwaarden.