Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 26
    34
Merk
  1. Levo (2)
  2. Oliehoorn (1)

Ketchup / curry

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Navullingen voor de ketchup-dispenser en de currysaus-dispenser kopen bij 4UStore

Het gebruik van een ketchup-dispenser of een currysaus-dispenser maakt het leven een stuk eenvoudiger. U kunt veel sneller en gemakkelijker doseren, waardoor de tijd per klant afneemt. Hierdoor verhoogt u uw winstmarge en zullen de klanten tevreden zijn dat hun bestelling snel klaar is, wat uiteraard essentieel is in de fastfoodsector. Een ketchup-dispenser en een currysaus-dispenser heeft als aanvullend voordeel dat het ook goedkoper in gebruik is. Zowel voor uw ketchup-dispenser en uw currysaus-dispenser als voor de navullingen voor deze dispensers kunt u bij de online groothandel 4UStore terecht.

Levo-ketchup en andere navullingen voor uw ketchup-dispenser

Wij bieden uiteenlopende navullingen voor uw ketchup-dispenser en uw currysaus-dispenser aan. Een voorbeeld daarvan is de Levo-ketchup. Levo is al sinds 1916 een leverancier voor benodigdheden in grootkeukens. Het assortiment beslaat onder meer margarines, frituurolie, andere oliën en uiteraard ook sauzen en sausdispensers. Deze sausdispensers, waartoe onder meer de currysaus-dispenser en de ketchup-dispenser behoren, werken heel hygiënisch, zijn eenvoudig schoon te maken en bezitten alleen maar vaatwasbestendige onderdelen.

Ook de navullingen voor deze sausdispensers worden door Levo geleverd. Wij verkopen zowel de Levo-ketchup als de currysaus van Levo. Kenmerkend aan de Levo-ketchup en -currysaus is dat deze sauzen 100% glutenvrij zijn, waardoor iedereen ervan mag genieten. Dat de Levo-ketchup ook nog eens lactosevrij is en een hoog percentage tomatenpuree bevat, waardoor het een heel volle smaak heeft, zijn nog enkele redenen waarom deze saus zo geliefd is.

De groothandel voor al uw sauzen en sausdispensers

Uiteraard kunt u bij ons niet alleen de Levo-ketchup kopen, maar ook ketchups van andere merken als Oliehoorn. En uiteraard beperken wij ons niet alleen tot een ketchup-dispenser of een currysaus-dispenser, maar verkopen wij ook andere sausdispensers en navullingen. Op de onderstaande pagina's vindt u meer informatie over onze andere dispensers en navullingen. Ze bestellen is altijd kinderlijk eenvoudig.