Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 29
    30
Merk
  1. Levo (1)

Knoflooksaus

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Een looksaus-dispenser en navullingen kopen bij 4UStore

Een looksaus-dispenser is onder andere een goede keuze voor shoarmazaken. Dat komt omdat zo'n dispenser knoflooksaus eenvoudig doseert, waardoor u het gemakkelijk aan bijvoorbeeld een broodje shoarma toevoegt. Iedereen weet natuurlijk dat looksaus en shoarma hemels samengaan. Met een knoflooksaus-dispenser geniet u van een perfecte en eenvoudige dosering die sneller verloopt, waardoor u vlot klant na klant bedient. Uiteraard is niet alleen een shoarmazaak gebaat bij een knoflooksaus-dispenser, want ook kantines, snackbars en andere fastfoodtenten genieten van de vele voordelen die een looksaus-dispenser te bieden heeft.

Voor uw looksaus-dispenser knoflooksaus kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u niet alleen terecht voor uw knoflooksaus-dispenser. Omdat zo'n dispenser knoflooksaus nodig heeft, verkopen wij ook de navullingen voor uw looksaus-dispenser. Het gaat om extra grote verpakkingen die per liter veel voordeliger zijn dan bijvoorbeeld tubes of dippots met looksaus. Dankzij ons kunt u voor uw dispenser knoflooksaus van merken als Levo gebruiken. Levo biedt voor hun looksaus-dispenser packzakken aan van 5 liter. Het gaat om gluten- en lactosevrije knoflooksaus met een frisse en romige smaak. Deze saus is lekker bij shoarmavlees en bij vis- en vleesmaaltijden. Ook bij onder andere een barbecue, bij het gourmetten of bij de fondue wordt deze saus heel sterk gewaardeerd.

4UStore, uw groothandel voor de lekkerste knoflooksauzen

Bij de online sauzengroothandel 4UStore kunt u niet alleen voor uw looksaus-dispenser knoflooksaus kopen. Wij bieden deze romige saus namelijk ook in andere verpakkingen aan. Hierdoor hebben we voor elke horecaondernemer een gepaste oplossing. Tegelijkertijd bieden wij knoflookpoeder aan, waarmee u bijvoorbeeld uw eigen knoflooksaus kunt maken. Neem daarom ook een kijkje in ons assortiment van kruiden en specerijen.