Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 2
  26
Merk
 1. BWV (8)
 2. Betra (1)
 3. Merkloos (7)
 4. Vikan (2)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Bezem (16)

Bezems

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2
"

Een bezem kopen bij 4UStore

Een bezem kopen lijkt dan wel heel eenvoudig te zijn, maar dat is het eigenlijk niet. Dat heeft alles te maken met de ruime keuzemogelijkheid. Zo kan je bijvoorbeeld een bezem kopen om een ruimte stofvrij te maken of te vegen. Maar ook kan je een bezem kopen om de vloer te schuren. Uiteraard moet je dan wel een andere bezem kopen. Hiernaast kan je een bezem kopen op basis van verschillende materialen zoals hout, kunststof of fibermateriaal. Let wel op: zo’n bezem kopen doe je zonder steel. Hieronder lees je meer over de keuzemogelijkheden bij 4UStore. Zo maken wij een bezem kopen toch alvast een stuk eenvoudiger. Net zoals we dat ook voor ons ander schoonmaakmateriaal doen.

Een bezem kopen op basis van het toepassingsgebied

In de eerste plaats zal je moeten nagaan welk type bezem je moet kopen. En dat is afhankelijk van waarvoor je de bezem gaat gebruiken. Wil je harde oppervlakken zoals beton vegen? Dan moet je een straatbezem kopen. Voor gebruik binnenskamers zou zo’n straatbezem echter krassen kunnen veroorzaken. Hiervoor zal je een kamerbezem kopen. Zowel de kamer- als straatbezems zijn bij ons verkrijgbaar in uiteenlopende formaten gaande van 28 tot 100 cm. Wil je de vloer schrobben? Dan moet je opnieuw een andere bezem kopen. Want dan zijn hardere haren opnieuw een must, zonder dat ze krassen mogen veroorzaken. Hier worden de kokosharen achterwege gelaten en kies je voor een vloerschrobber op basis van pvc.

Meer dan alleen een bezem kopen

Bij 4UStore kan je niet alleen een bezem kopen maar ook een ragebol. Zo’n ragebol gebruik je niet om te vegen maar om stof, spinrag of spinnenwebben te verwijderen op hoge oppervlakken. De ragebol lijkt een beetje op een bezem maar zijn haren staan in een bolvorm. Hierdoor kan je het eenvoudig gebruiken in hoeken en op andere moeilijk bereikbare oppervlakken. In tegenstelling tot wat we bij de bezems zien, kan je zo’n ragebol met of zonder steel kopen.

"