Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    54
Merk
  1. Hygiemix (1)
  2. Numatic (3)
  3. PBM Disposables (1)
  4. Wecoline (6)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Emmer (7)

Emmers

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

Een emmer kopen bij 4UStore

Wat is er nou moeilijk aan een emmer kopen? Helemaal niks! Zeker niet bij 4Ustore, waar we ons assortiment helder aanbieden. Wel kan je niet zomaar een emmer kopen. Je moet immers met een aantal zaken rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van de emmer, het volume van de emmer of een eventueel bijzonder toepassingsgebied. Bij 4UStore kan je immers niet alleen een klassieke emmer kopen maar kan je eveneens een emmer aankopen voor gebruik in combinatie met een mop. Tot slot kan je bij 4UStore ook een emmerhaak voor gebruik in combinatie met een emmer kopen. Dat is net zo handig.

Een emmer kopen bij 4UStore: dit zijn de mogelijkheden

Een emmer kopen bij 4UStore is heel eenvoudig, zeker dankzij deze keuzehulp. Zo kies je in de eerste plaats het toepassingsgebied waarvoor je de emmer gaat gebruiken. Je kan enerzijds een klassieke emmer kopen of anderzijds een emmer aankopen voor gebruik in combinatie met een mop. Vervolgens ga je na wat het volume moet zijn. Voor de meeste toepassingen volstaat een volume van 12 liter. Zal je een emmer kopen voor gebruik in combinatie met een mop? Dan mag dat iets meer zijn. Een emmer kopen met een volume van zo’n 15 liter, is dan een goed idee. Tot slot zal de emmer ook een kleur moeten hebben. Zo kan je intern duidelijke afspraken maken en hoeft niemand zich te vergissen. Bij 4UStore kan je bijvoorbeeld een emmer kopen in het kleur rood, maar ook blauwe, gele, zwarte of groene emmers zijn geen probleem.

Een goedkope emmer kopen bij 4UStore

Ben je op zoek naar een goedkope emmer? Dan ben je bij 4UStore aan het juiste adres. Bij ons is goedkoop dan ook nog echt goedkoop, want op kwaliteit besparen we niet. Wel kunnen we jou een extra voordelige staffelkorting toe. Bovendien kan je ook zelf op zoek gaan naar de goedkoopste emmer. Want wij houden rekening met de verschillende aankoopprijzen. En daardoor kan een rode emmer kopen soms voordeliger zijn dan een gele emmer aankopen. Indien het kleur niks uitmaakt, kan je dus gewoon de emmer kopen met het voordeligste prijskaartje. Eerlijk is eerlijk.

"