Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 5
  106
Merk
 1. Dreft (3)
 2. Dubro (3)
 3. Ecolab (1)
 4. Green Care Professional (2)
 5. Klok (1)
 6. Sun (2)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Vaatwas (5)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Ja (1)
 2. Nee (7)
Keurmerk
 1. EU ECO-label (1)

Afwasmiddel

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Afwasmiddel kopen bij 4UStore

Afwasmiddel moet aan een groot aantal vereisten voldoen. Het moet net voldoende schuimen en vuil eenvoudig verwijderen, terwijl het liefst ook snel en streeploos droogt. Toch zijn er belangrijke verschillen tussen het afwasmiddel voor de manuele vaatwas en het afwasmiddel voor in de vaatwasmachine. Ben je op zoek naar afwasmiddel voor het wassen van bierglazen? Ook dan dringt een bijzondere variant zich op.

Afwasmiddel voor de manuele vaat

Er zijn nog steeds heel veel bedrijven en horecagelegenheden waar men ervoor kiest om de vaat manueel te doen. Op die manier hoeven ze niet te wachten tot de vaatwasmachine de klus heeft geklaard. Geschikt afwasmiddel is hier echter des te belangrijker. Was je bijvoorbeeld ook vettige potten en pannen? Dan heb je nood aan een afwasmiddel dat in staat is om vetvrij schoon te maken. Hiernaast moet het vaatwasmiddel deontologisch getest zijn, zeker in professionele omgevingen waar je er dag in en dag uit mee in contact komt. Tot slot is het aangewezen om te kiezen voor een afwasmiddel dat voorzien is van een Europees Ecolabel of een soortgelijk milieukeurmerk. Als grootverbruiker is jouw invloed op het milieu immers des te groter.

Ga je handmatig bierglazen wassen? Kies dan steeds voor een bierglasreiniger. Zij zijn speciaal aangepast om bierresten snel te verwijderen en de glazen na de spoeling opnieuw te laten stralen.

Afwasmiddel voor de vaatwasmachine

Bovenstaand afwasmiddel mag je natuurlijk niet in de vaatwasmachine gebruiken. Hier zijn andere producten aangewezen. Zo moet het afwasmiddel minder goed schuimen en een juiste dosering hebben. Hiervoor zijn er verschillende opties mogelijk. Vaatwastabletten maken het doseren bijvoorbeeld al een stuk eenvoudiger. Ook bij vaatwaspoeder, denk maar aan het Sun vaatwaspoeder, is altijd een geschikte dosering aangegeven. Je kan natuurlijk ook met vloeibaar vaatwasmiddel werken. In dit geval is het gebruik van een bijhorende vaatwasmiddel dispenser wel aangewezen.