Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Glasreinigers

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Glasreiniger kopen bij 4UStore

Een glasreiniger is een bijzonder schoonmaakmiddel. Het helpt immers vingerafdrukken en andere vervuilingen van glaswerk te verwijderen. Toch kan een glasreiniger ook meer dan enkel dat. Zo weet het ook vitrines, spiegels, marmer en kristal te reinigen. In sommige gevallen kan je ook een glasreiniger gebruiken om beeldschermen te reinigen, maar het is dan wel belangrijk om goed de geschiktheid ervan na te gaan. Glasreinigers zijn immers ongeschikt voor het reinigen van LCD-schermen en kunnen het toestel ernstige schade toebrengen.

Waarvoor kan je een glasreiniger gebruiken?

Een glasreiniger gebruik je dus op de eerder aangehaalde oppervlakken. Omdat een glasreiniger sneldrogend is, laat het geen strepen na. Het is wel belangrijk om het met mate te gebruiken. Spoelen is dan ook niet nodig, . De glasreiniger werkt voor het verwijderen van vetvlekken, vingerafdrukken, stof, nicotine en andere soorten glas. Beschik je over gezandstraald glas? Dan is lang niet elke glasreiniger geschikt. Informeer je vooraf goed met betrekking tot de geschiktheid van onze producten.

Is een glasreiniger veilig te gebruiken?

Over het algemeen wordt aangeraden om het product van de glas reiniger zo min mogelijk in te ademen en dit door voldoende afstand te houden. Het gebruik van een glasreiniger in sprayflacon krijgt dan ook de nodige aanbeveling. Eventueel kan je het ook eerst even op een doekje spuiten. Bij 4UStore vind je onder andere een glas reiniger in sprayflacon van het merk Glassex, maar ook andere merken zoals Ecolab, Suma en Tana Green Care bieden sprayflacons aan.

Het schadelijk effect van de glasreiniger heeft alles te maken met de oplosmiddelen ervan. Deze oplosmiddelen garanderen dat het glas streeploos droogt. Ze zijn echter meestal ook schadelijk voor het milieu. Daarom hebben wij van 4UStore verschillende ecologisch verantwoorde glasreinigers opgenomen in ons assortiment.