Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Ontvetters

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ontvetter kopen bij 4UStore

De gewone schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor de alledaagse reiniging. Het verwijderen van heftige vetaanslag en aanbaksels, is echter het werk voor een speciale ontvetter. Zo’n ontvetter werd speciaal gemaakt om het klevend vet af te breken en eenvoudig te laten reinigen. Weet wel dat je niet zomaar elke ontvetter kopen kan. Sommige ontvetters focussen bijvoorbeeld eerder op het reinigen van een dampkap, terwijl een andere ontvetter ook geschikt is voor de oven. Uiteraard gaat het in deze winkel om ontvetters voor de schoonmaak van onder andere keukenomgevingen.

De klassieke ontvetter voor in de keuken

In de eerste plaats bevat het assortiment de klassieke ontvetter voor in de keuken. Het gaat om een ontvetter voor het reinigen van verschillende oppervlakken die later in contact zullen staan met voedsel. Het laat zich eenvoudig gebruiken in combinatie met een vochtige doek. Natuurlijk blijft het wel belangrijk om het oppervlak nadien nog even met een keukenreinigingsproduct te behandelen. Ook het belang van het lezen van de instructies van de desbetreffende ontvetter, kan niet voldoende worden benadrukt.

De milieubewuste ontvetter voor in de keuken

Een goede ontvetter heeft een bijtende werking. Vaak zijn ze dan ook schadelijk voor het milieu. Tegenwoordig zijn er ook milieubewuste ontvetters die geen schadelijke gevolgen hebben voor de natuurlijke leefomgeving. Zij komen eveneens in speciale ECO-verpakkingen waardoor het milieubewust karakter optimaal wordt gegarandeerd.

Ontvetter kopen voor het behandelen van RVS-oppervlakken

RVS ziet er mooi uit maar is heel kwetsbaar. Schrobben zorgt bijna altijd voor krassen, dus laat de schuurspons maar achterwege. Het gebruik van speciale ontvetters voor RVS-oppervlakken kan gelukkig wonderen verrichten. Met zo’n ontvetters hoef je niet hard te schrobben en bovendien biedt het ook bescherming voor jouw RVS-oppervlak.

Op zoek naar ontvetters voor specifieke toepassingen? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Niet gevonden? Vraag het even na bij onze klantendienst.