Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Schoonmaakwagen

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Een schoonmaakwagen kopen bij 4UStore

Een schoonmaakwagen laat niet alleen een professionele indruk achter, het heeft ook een aantal voordelen te bieden. Daarom kan je bij 4UStore een schoonmaakwagen kopen en dit zowel voor zakelijk gebruik als voor in de kantine of thuis. Hieronder hebben we het over de voordelen van een schoonmaakwagen, maar doen we ook een aantal kenmerken van zo’n schoonmaakkar uit de doeken. Is een schoonmaakwagen voor jou toch niet zo geschikt? Dan kan je nog steeds een schoonmaakgordel aanschaffen. Vooral bij het reinigen op moeilijk bereikbare plaatsen is zo’n schoonmaakgordel een echte meerwaarde. Niet voor niets dragen ruitenwassers wel vaker een schoonmaakgordel.

Voordelen van de schoonmaakwagen

Een schoonmaakwagen heeft inderdaad enkele belangrijke voordelen te bieden. In de eerste plaats helpt de schoonmaakkar de schoonmaakmiddelen efficiënt te verplaatsen. Zo bevindt alles zich meteen op de juiste plaats en neemt de reinigingstijd snel af. Een economisch voordeel is het gevolg. Hiernaast biedt zo’n schoonmaakwagen ook voordelen ten opzichte van de personeelsleden die het gebruiken. Zij hoeven immers niet langer te sleuren met zware emmers en schoonmaakmiddelen, maar nemen alles meteen mee. Hierdoor hoeven ze zich niet te bukken en wordt overbelasting van onder andere de rug voorkomen. Een schoonmaakwagen is met andere woorden een belangrijk instrument om het welzijn van medewerkers te stimuleren.

Kenmerken van de schoonmaakwagen van 4UStore

Bij 4UStore staan we voor een ruim assortiment. Toch zetten we nadrukkelijk in op de schoonmaakwagen van het merk Vileda Volepro, daar deze wel heel compleet is. Dit type schoonmaakwagen heeft immers verschillende inrichtingsopties en beschikt over een compleet vloerreinigingssysteem. Het laat zich dan ook eenvoudig gebruiken in combinatie met de schoonmaaksystemen van Vileda Pro. Je kan de schoonmaakwagen ook voorzien van een vuilniszak om afval in te deponeren. Zijn licht gewicht van iets meer dan 10 kilogram maakt de schoonmaakkar eenvoudig te hanteren. Dit type schoonmaakwagen is tot slot verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals grijs en blauw. Meer weten over de schoonmaakkar van Vileda Pro? Neem dan contact op met onze klantendienst. Zij leggen jou graag een en ander uit.

"