Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    51
Merk
  1. Cleanfix (1)
  2. Hako (1)
  3. Nilfisk (4)
  4. Numatic (3)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Stofzuiger (9)

Stofzuigerzakken

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Stofzuigerzakken kopen bij 4UStore

Stofzuigerzakken worden in een stofzuiger geplaatst om zo alle stof op te vangen. Deze stofzuigerzakken dienen na lang gebruik vervangen te worden. Dit omdat deze na verloop van tijd vol geraken. Bekijk hierboven al onze stofzuigerzakken en zie welke stofzuigerzak er in uw stofzuiger gaat.

Stofzuigerzakken van verschillende merken

Met onze stofzuigers focussen we natuurlijk vooral op professioneel gebruik in kantines en kantoren. Voor onze stofzuigerzakken geldt net hetzelfde. Zo vindt u hier stofzuigerzakken van Numatic, net zoals de stofzuigerzak van Nilfisk of de stofzuigerzak van Ghibli. Deze stofzuigerzakken zijn speciaal afgestemd op de desbetreffende stofzuigers. Het is dan ook logisch dat de stofzuigerzak van Ghibli net zoals de Ghibli-stofzuigers geschikt zijn voor middelgrote vuile omgevingen. Ook de andere stofzuigerzakken sluiten steeds naadloos aan bij de eigenschappen van de stofzuiger.

Welke stofzuigerzak kopen?

Vaak zijn stofzuigerzakken meteen voor meerdere stofzuigers geschikt. Dat is bijvoorbeeld het geval voor de stofzuigerzakken nvm-3b van Numatic. Deze stofzuigerzakken zijn compatibel met volgende Numatic-stofzuigers: VQ570, NVDQ570, WV 570, WVD 570, MV 570, MV 900 en HZ 570. Het klopt inderdaad dat het soms even zoeken is naar welke stofzuiger geschikt is, maar heel ingewikkeld is dat nu ook weer niet. Op de productpagina staat per slot van rekening steeds aangegeven met welke stofzuiger de stofzuigerzak compatibel is. Ook bij de beschrijving van de stofzuigers staat steeds welke stofzuigerzak u dient aan te schaffen. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd de handleiding van uw stofzuiger raadplegen want ook daarin leest u welke stofzuigerzak geschikt is.

Alles voor een efficiënte stofverwijdering

Bij 4UStore kunt u niet alleen terecht voor uw favoriete stofzuigerzak, maar vindt u meteen alle andere benodigdheden om te stofzuigen, zoals de stofzuiger en geschikte reserve-onderdelen. Raadpleeg volgende pagina’s waar u meteen een aantal andere schoonmaakmaterialen bestelt: