Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vaatdoeken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vaatdoekjes kopen bij 4UStore

Vaatdoekjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Ze werden speciaal ontworpen voor het drogen van de was. Hun functionele eigenschappen werden dan ook op dit doel toegespitst. Toch is geen enkele vaatdoek identiek, integendeel. Zo zijn er bijvoorbeeld klassieke vaatdoekjes maar ook microvezeldoeken en speciale glasdoeken.

Vaatdoekjes kopen bij 4UStore

De klassieke vaatdoekjes, ook wel reinigingsdoeken of sopdoeken genoemd, zijn sterk en pluisarm. Ze worden sopdoeken genoemd omdat ze gebruikt worden voor algemene natte reiniging. Dit kan met of zonder reinigingsmiddelen gebeuren. Door hun groot absorberend vermogen zijn ze echter ook geschikt om droog te gebruiken, bijvoorbeeld voor het drogen van de vaat. Het zijn echte multifunctionele vaatdoekjes die je eigenlijk altijd in huis hoort te hebben. Deze vaatdoekjes komen in verschillende kleuren en afmetingen en dit in extra grote dispenserdozen.

Microvezeldoeken kopen bij 4UStore

Microvezeldoeken vertonen in essentie dezelfde eigenschappen als klassieke vaatdoekjes. Wat hen echter extra bijzonder maakt, is de microscopische structuur. De microvezels werden immers zo ontworpen dat er steeds microscopisch kleine ruimtes tussen de vezels zitten. Deze ruimtes laten zich snel vullen met vuil en vocht. Hierdoor zijn microvezeldoeken vaatdoekjes die vocht en vuil veel sneller opnemen. Het kan dan ook, net zoals de klassieke vaatdoekjes, zowel nat als droog worden gebruikt. Bovendien zijn de meeste microvezeldoeken, net zoals de aangehaalde vaatdoekjes, geschikt voor reiniging in de wasmachine.

Glasdoeken kopen bij 4UStore

Ook glasdoeken zijn een bijzondere variant op de klassieke vaatdoekjes. Zij werden immers speciaal ontworpen om glazen te drogen zonder strepen na te laten. Hierbij zijn hun pluisarme eigenschappen nog duidelijker aanwezig. Bij 4UStore vind je onder andere de glasdoeken van Greenspeed die ideaal zijn voor het poleren van al jouw kostbaar glaswerk.