Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Categorie
 1. Sanitair-reinigers (40)
 2. Ontkalker (1)
 3. Ontstopper (1)
Prijs
 1. 3
  120
Type Schoonmaakmiddel
 1. Sanitairreiniging (39)
 2. Interrieurreiniging (1)
 3. Vaatwas (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Ja (9)
Keurmerk
 1. EU ECO-label (7)

Sanitair-reiniging

Foto-tabel Lijst

1-12 of 42

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 42

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Sanitaire reinigingsmiddelen kopen bij 4UStore

Als het op de reiniging aankomt, stelt een sanitaire omgeving bijzondere vereisten. De aanslag van kalk, urinevlekken en het risico op verstoppingen zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Gelukkig bestaat er zoiets als sanitaire reinigingsmiddelen. Dergelijke sanitaire reinigingsmiddelen werden speciaal aangepast aan de bijzondere vereisten die badkamers en toiletruimtes stellen. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten sanitaire reinigingsmiddelen die je bij 4UStore kopen kan.

Sanitaire reinigingsmiddelen voor dagdagelijks onderhoud

Voor het dagdagelijks onderhoud van de sanitaire omgeving gebruiken we neutrale sanitaire reinigingsmiddelen. Zij zijn speciaal ontworpen om het sanitair niet aan te tasten en bieden vaak ook een preventieve werking ter voorkoming van kalkaanslag of verstoppingen. Een voorbeeld van zo’n sanitaire reinigingsmiddelen vind je bij de Green Care Sanet Alkastar.

Sanitaire reinigingsmiddelen voor hardnekkige vervuilingen

Bij hardnekkige vervuilingen zullen bovenstaande sanitaire reinigingsmiddelen niet langer volstaan. Hier dien je te kiezen voor een schuurmiddel voor harde oppervlakken. Meestal is er aan dit schuurmiddel een fijne korrel toegevoegd. Het is belangrijk om te kiezen voor sanitaire reinigingsmiddelen, opdat die schuurkorrel het toilet niet zou beschadigen. Een schuurkorrel op basis van oplosbaar marmermeel is meestal een goede keuze. Een voorbeeld van zo’n sanitair reinigingsmiddel voor hardnekkige vervuiling vind je bij de Green Care Cream Lemon.

Sanitaire reinigingsmiddelen voor urinoirs

Voor urinoirs kan je in principe ook voorgaande sanitaire reinigingsmiddelen gebruiken. Om vieze geurtjes en aanslag tegen te gaan, is een preventieve behandeling hier nog belangrijker. Bij 4UStore vind je daarom ook tabletten voor in de urinoir. Deze tabletten geven langdurig een frisse geur af. Je legt deze tabletten gewoon op een urinoirmat.

Meer informatie over onze producten voor sanitaire reiniging? Neem contact op met onze klantendienst waar we jou graag informeren.

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 801 beoordelingen

Esther

21 mei 2019