Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (6)
Prijs
  1. 3
    55
Merk
  1. Klepper & Klepper (6)

Klepper & Klepper

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Drop van Klepper & Klepper online bestellen bij 4UStore

Bij Klepper & Klepper hebben ze een ambitie. Het is niet alleen zo dat Klepper & Klepper drop wil maken, maar wel de beste drop ooit. Om dat doel te bereiken, gebruikt men enkel ingrediënten van de beste kwaliteit. De Beste Drop Ooit is natuurlijk 100% glutenvrij, maar dat proeft u niet. Een groot deel van het assortiment is zelfs helemaal vegan, behalve de honingvariant. Want voor honing heeft men bijen nodig. Dat spreekt vanzelf.

Verschillende soorten drop van Klepper & Klepper online bestellen

Omdat Klepper & Klepper drop in verschillende soorten en uitvoeringen maakt, heeft u ook bij ons een ruime keuze. De allereerste Klepper & Klepper-drop is bijvoorbeeld de smaak Volzoet. Het is hiermee dat het tientallen jaren geleden allemaal begon. De meest populaire uitvoering is echter de Klepper & Klepper Drop Mildzout. Deze drop maakt gebruik van Keltisch zeezout en zit boordevol nuttige mineralen. Ten slotte zijn er nog twee bijzondere uitvoeringen: de Klepper & Klepper Drop Honing en de Klepper & Klepper Drop Laurier. De honingvariant maakt gebruik van de lekkerste honing uit de Biesbosch en in de lauriervariant is zuivere laurierolie verwerkt.

Meer dan alleen van het merk Klepper & Klepper drop kopen bij 4UStore

Wij begrijpen natuurlijk dat u een voorkeur heeft voor de beste drop ooit. Toch zijn er nog heel wat andere dropfabrikanten die best wel wat te bieden hebben, zoals enkele verrukkelijke smaken die ze bij Klepper & Klepper nog niet hebben ontdekt. Gelukkig kunt u bij ons meer dan alleen de drop van Klepper & Klepper online bestellen. Engelse drop, drop-mintcombinaties, mentholdrop of andere drop om bij te klepperen? Wij hebben het allemaal. Op de onderstaande pagina's ontdekt u meer over de drop van verschillende andere merken.