Onze andere webshops

Snoep Silo's

Foto-tabel Lijst

1-12 of 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grootverpakking snoep online bestellen

Snoepsilo’s zijn extra grote verpakkingen snoep. Ze zijn er speciaal voor de grootgebruikers. Denk bijvoorbeeld aan snoepwinkeltjes. In zo’n grootverpakking snoep zijn één of meerdere soorten snoep terug te vinden. Voor de grootverpakking snoep werd gekozen voor silo’s omdat deze stevig zijn en de snoep langdurig beschermen, waardoor ze extra lang meegaan. De silo’s zijn bovendien hersluitbaar. Bovendien moeten we benadrukken dat het wel degelijk om een grootverpakking snoep gaat. Gewichten tot meer dan één kilogram zijn in deze categorie zeker geen uitzondering.

Welke grootverpakking snoep kopen?

Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Of deze van jouw klanten. Wel hebben wij alle bekende (en minder bekende) soorten snoep in grootverpakking beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de zoete snoepjes van Haribo en de Haribo kindermix. Van kleine beertjes tot de Haribo harten: allemaal komen ze in een grootverpakking snoep!

Hiernaast hebben we ook voor onze zuurtjes een grootverpakking snoep. Ja, zelfs de Katja Zure Colamatten komen in zo’n grootverpakking snoep. En natuurlijk zijn jouw klanten helemaal gek van drop. Daarom zijn het ook Nederlanders. Tientallen soorten drop grootverpakking zijn bij ons verkrijgbaar. Uiteraard stuk voor stuk in een grootverpakking snoep.

Zie je door de bomen het bos niet meer? In snoepland horen we dat wel vaker. Laat je dan ook adviseren door onze klantendienst. Op basis van jouw voorkeur geven we aan welke grootverpakking snoep voor jou geschikt is. Handig toch, bij 4UStore een snoep silo kopen?

Snoep grootverpakking: hoeveel snoep is dat?

We spreken van een grootverpakking snoep indien er toch meer dan 100 stuks snoep in de silo te vinden, hoewel er voor grote snoepwaren ook uitzonderingen mogelijk zijn. Toch loopt dat aantal in de praktijk al snel op. De zogenoemde dynamietstaafjes komen bijvoorbeeld graag in dozen van 250 stuks. Ja, dat is wat we een grootverpakking snoep noemen.

Het grote voordeel van zo’n grootverpakking snoep? Bij grote bestellingen hoef je geen verzendkosten te betalen. Bovendien weet onze staffelkorting in jouw voordeel te spelen. Als dat niet voordelig is?!

"