Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 11
  170
Merk
 1. Knorr (57)
 2. Maggi (5)
 3. Metzger Meyer (1)

Basis Soepen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 63

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 63

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Basis soep bestellen bij 4UStore

Maak je vaak soep en wil je het proces vereenvoudigen? Dan kan je maar beter basis soep bestellen. Deze soep dien je even aan te lengen en het resultaat kan meteen worden gebruikt als een eenvoudige soep. Toch blijken velen meer te doen dan even wat basis soep bestellen en het aan te lengen. Zo voegen ze zelf allerhande smaakmakers toe om de soep helemaal op smaak te brengen. Het voordeel van basis soep bestellen? Je hebt steeds voldoende soep beschikbaar. Om de haverklap nieuwe soep bestellen is met andere woorden niet nodig. Bovendien is basis soep bestellen ook nog eens heel voordelig en maak je razendsnel nieuwe soep aan. Basis soep bestellen is ideaal om dagelijks een soep van de dag aan te bieden.

Welke smaken basis soep bestellen?

Bij 4UStore kan je diverse soorten basis soep bestellen en dit van merken zoals Knorr en Honig. Welke basis soep bestellen? Dat maakt niet uit. Het principe en de eenvoud is immers steeds identiek. Maar de smaken? Die durven nogal eens te variëren. Zo breng je eenvoudig afwisseling in jouw assortiment. Zo kan je bijvoorbeeld groene soep bestellen, maar ook aspergecrèmesoep, tomatensoep en broccolisoep. Zelfs Hollandse erwtensoep kan je gewoon bij ons bestellen. Mag het een beetje vleziger zijn? Speciaal voor de carnivoren kan je bij ons ook vlezige soep bestellen. Het gaat onder andere om heldere kippensoep, heldere rundvleessoep en, onze favoriet, ossenstaartsoep

Soep kopen en saus maken

Basis soep bestellen doe je toch voor het aanmaken van verse soep? Nou, niet helemaal. Je kan de basissoep immers ook gebruiken als bouillon om saus aan te maken. Vooral rund- en kippenbouillonpoeder worden vaak gebruikt om de lekkerste sauzen te maken. Hier kan je rekenen op dezelfde voordelen: het compact formaat, het eenvoudig gebruik en de extra voordelige prijzen.

"