Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Honig

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Honig soep kopen bij 4UStore

Het bedrijf Honig, opgericht door Klaas Honig, heeft een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1867. Het duurde wel tot 1930 alvorens het bedrijf de allereerste droge soep van Nederland op de markt bracht. Het ging daarbij om de Honig soep Vermicellisoep. Deze Honig soep rolde uit de nieuwe fabriek die werd gebouwd op de assen van hun door een verwoestende brand vernielde maiszetmeelfabriek. Hoewel het bedrijf nog heel wat andere tegenslagen kende, zoals de executie van Evert Honig door de Duitsers, kende het bedrijf na de Tweede Wereldoorlog wel een snelle groei. Met lekkere soepproducten zoals de Honig Tomatensoep en de Honig Aspergesoep kunnen we tot op heden nog steeds van hun heerlijke soepen genieten.

Maak kennis met de Honig soep

Het assortiment Honig soep is heel breed en omvat maar liefst 39 verschillende soepproducten. Denk bijvoorbeeld aan de Honig Tomatensoep en de Honig Aspergesoep, maar ook aan lekkere varianten zoals de koninginnensoep, de erwtensoep, de Franse uiensoep en de bruine bonensoep. Ook de Groentesoep Honig en de Ossenstaartsoep Honig zijn heel geliefd. Deze soep wordt door ons als basissoep aangeboden, die naar believen verder aan te lengen is.
Aan de basissoep dient telkens water te worden toegevoegd en het geheel moet aan de kook worden gebracht. Daarnaast is het net zo lekker om zelf een aantal extra verse ingrediënten aan de basissoep toe te voegen. Zo laat de Ossenstaartsoep Honig zich graag serveren met wat extra paddenstoelen en verse bieslook, terwijl de Groentesoep Honig zich liever laat serveren met extra peterselie en boerensoepgroenten. Dankzij dergelijke slimme toevoegingen maakt u snel lekkere soep aan die heerlijk vers smaakt, terwijl u toch gewoon geniet van het gemak van deze basissoepen.

Soep kopen bij online soepgroothandel 4UStore

Als online soepgroothandel bieden wij ook soep aan van diverse andere merken, zoals Effe, Knorr en Unox. We hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment basissoepen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van blikken soep of automatensoep. Hieronder vindt u dan ook meer soepproducten terug.

• Blikken soep
• Basissoepen
• Automatensoep