Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 18
    38
Merk
  1. Maggi (11)

Maggi

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Maggi soep kopen bij 4UStore

Maggi, een onderdeel van Nestlé, werd in 1872 opgericht door Julius Maggi. Enkele jaren eerder had hij als eerste kant-en-klaarsoepen ontwikkeld met peulvruchtenpoeder en smaakstoffen. De Maggi soep kent dan ook een lange geschiedenis waarbij kwaliteit en gemak altijd centraal stonden. Het assortiment Maggi soep is heel divers en wordt onder meer verkocht als soep in zak, soepbasissen en droge soep. Ook bouillonblokjes en drinkbouillon worden onder de merknaam Maggi op de markt gebracht. Daarnaast hebben ze ook een lijn met automatensoep.

Een beetje variatie in de Nederlandse keuken

Bij 4UStore focussen we natuurlijk op de zakelijke noden. Dit wil zeggen dat u bijvoorbeeld de Maggi Tomatensoep als automatensoep kan verkrijgen, maar dat u ook kunt opteren voor grote bussen met Maggi Tomatensoep. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de Maggi Tomatensoep maar ook voor andere Maggi soep als erwtensoep, Chinese bamisoep, kippensoep, champignonsoep, groentesoep enzovoort. Met bussen Maggi soep waarmee u eenvoudig tot 44 liter soep kunt aanmaken, heeft u dan ook een ideale partner gevonden voor in de grootkeuken. Vergeet niet om de Maggi soep verder te verrijken. Zo kunt u bijvoorbeeld nog gehaktballetjes en ui aan de Maggi Tomatensoep toevoegen. Dit maakt het nog smaakvoller!

Handige oplossingen voor grootkeukens

Naast de grootverpakkingen met Maggi soep bieden wij nog talloze andere lekkere oplossingen voor grootkeukens aan. Dit gaat van grote blikken stoofvlees van 2,7 kilogram tot pannenkoekenmix van 5 kilogram en jerrycans met 10 kilogram ketchup. Op onderstaande pagina's vindt u deze producten terug.