Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
 1. Ja (37)
Prijs
 1. 19
  70
Merk
 1. Unox (37)

Unox

Foto-tabel Lijst

1-12 of 37

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 37

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Unox soep kopen bij 4UStore

Unox, een merknaam van Unilever, levert diverse oer-Hollandse producten. Denk bijvoorbeeld aan hun bekende rookworst, maar ook aan hun Unox soep. De Unox soep is in diverse verpakkings- en verschijningsvormen te verkrijgen. Het gaat onder andere om koelverse soepen voor de consumentenmarkt, oplossoep waaraan enkel nog water is toe te voegen en uiteraard ook om de zakken en blikken met Unox soep. Op deze pagina vindt u Unox soep in blik terug.

Verschillende soorten Unox soep in blik

Bij ons kunt u de Unox soep in blik verkrijgen. Er zijn verschillende soorten Unox soep in blik verkrijgbaar. Het gaat daarbij om blikken van 0,8 liter, waardoor u meteen voor 4 tot 5 personen soep kunt serveren. U vindt bij ons onder meer de Unox Tomatensoep, maar ook de Unox Erwtensoep en de Unox Kippensoep kunnen terecht op veel enthousiasme rekenen. De Unox Tomatensoep is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals een stevige tomatensoep, een stevige tomaten-groentesoep en stevige Chinese tomatensoep. Iedereen heeft vast een favoriet! En net zoals de Unox Kippensoep en de Unox Erwtensoep is deze soep een bewuste keuze.

Verrukkelijk en duurzaam

Voor welke Unox soep in blik u ook kiest, u kunt de soep meteen serveren of deze nog verder verrijken. Hoewel dit in principe niet nodig is, staat het u wel toe om eenvoudig creatief te wezen. Zo kunt u bijvoorbeeld rookworst en prei toevoegen aan de bruine bonensoep. Maar waar u ook voor kiest, weet alvast dat u een duurzame keuze maakt. Hun groenten en kruiden zijn namelijk op natuurlijke wijze geteeld. De herkenbare keurmerken op de verpakking onderstrepen dit.

Alle benodigdheden voor het verrijken van Unox soep in blik

Tussen de soep en de aardappels door moeten we wel zeggen dat u bij ons ruimschoots voldoende benodigdheden vindt u om soepen te verrijken zonder dat het u veel moeite hoeft te kosten. U kunt bijvoorbeeld grootverpakkingen met gehaktballetjes of stukjes kip kopen. Of lekkere rookworst. Op onderstaande pagina's vindt u een aantal handige verrijkingsproducten terug.