Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Handdoekroldispensers

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Een handschoendispenser kopen bij 4UStore

Een goede handhygiëne is altijd een must. Toch volstaat het hygiënisch reinigen van de handen nog niet automatisch om een optimale hygiëne te garanderen. Soms leggen we immers strikte eisen op. Vraag dat maar even aan de zorgsector. Maar ook in slagerijen waar men met ongekookte voedingsmiddelen werkt, is het gebruik van plastic handschoenen een must. Daar is een zogenoemde handschoendispenser helemaal niet ongewoon. Het gebruik van een handschoendispenser heeft dan ook een aantal belangrijke voordelen te bieden. Ook bij 4UStore onderschrijven we dat. En daarom leggen we een en ander uit.

De voordelen van een handschoendispenser

De voordelen van een handschoendispenser vallen niet te onderschatten. In de eerste plaats garandeert de handschoendispenser een optimale hygiëne. Niet alleen door het aanbieden van plastic handschoenen, maar ook door contactpunten te voorkomen. Zo kunnen de handschoenen niet al voor het gebruik besmetting oplopen, want ze komen in een afgesloten omhulsel. Hiernaast laat de handschoendispenser zich eenvoudig bedienen, waardoor personeel sneller nieuwe handschoenen kan aantrekken. Vooral in de horecasector waar er soms wel sprake is van tijdsdruk, is het gebruik van een handschoendispenser dan ook aangewezen. Alsook biedt de handschoendispenser compactheid, omdat het beperkte afmetingen kent. En eveneens kan je de handschoendispenser maximaal laten aansluiten bij de praktische situatie, want je monteert ‘m zo aan de wand.

Waarop moet je letten bij het kopen van een handschoendispenser?

Bij het kiezen van een handschoendispenser moet je met verschillende factoren rekening houden. De afmetingen en de montagemogelijkheden zijn bijvoorbeeld niet onbelangrijk, net zoals het design dat moet aansluiten bij jouw interieur. Maar denk ook aan praktische zaken. Zo kan het soms interessant zijn om te kiezen voor een handschoendispenser dat verschillende soorten handschoenen kan vrijgeven. Dat is niet onbelangrijk, want elk type handschoen heeft natuurlijk zijn eigen toepassingsgebied. Ook vormt het een ideale oplossing voor personeelsleden die met een latexallergie te kampen hebben.

Weet je niet welke handschoen dispenser je moet kopen? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Op basis van jouw input, wijzen zij de best geschikte handschoen dispenser aan. Dat is net zo handig.

"