Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Handzeep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Een eerste stap op weg naar een uitmuntende handhygiëne is geschikte handzeep. Het wassen van de handen na bijvoorbeeld iedere sanitaire stop is een noodzaak, goed reinigende handzeep moet dat als geen ander mogelijk maken. Omdat wij streven naar de best mogelijke vormen van handhygiëne kiezen wij uitdrukkelijk voor handzeepdispensers die kruisbesmetting zoveel mogelijk moeten vermijden. Onderstaande handzepen van bijvoorbeeld Deb Swarfega of Euro Products passen perfect in dat plaatje.

Handzeep voor zeepdispensers

Er zijn vele voordelen verbonden aan het gebruik van zeepdispensers. In de eerste plaats gaat het om een hele resem aan hygiënische voordelen, maar bovendien zijn er ook praktisch vlak heel wat pluspunten te noemen. Zo hebben zeepdispensers bijvoorbeeld een veel grotere capaciteit, met minder onderhoud en tijdsbesteding aan het voortdurend hervullen als logisch gevolg. Hiermee voorkom je dat sanitaire bezoekers zonder handzeep zouden komen te zitten, wat ook op vlak van comfort een heuse verbetering is. In de tweede plaats is een handzeepdispenser ook veel praktischer en sneller te gebruiken, waardoor een grotere traffic geen probleem mag vormen. In de praktijk blijken we onze handen bovendien ook vaker te reinigen indien er een zeepdispenser in het sanitair aanwezig is.

Maar het allerbelangrijkste voordeel vinden we misschien wel in de toegenomen handhygiëne. Zo werden er speciale handzeepdispensers ontworpen die kruisbesmetting moeten helpen voorkomen. We denken hierbij aan handzeepdispensers die zonder contact of raakvlak handzeep afgeven. Het gaat hier om handzeepdispensers die gebruik maken van een zogenaamde bewegingssensor om volledig automatisch handzeep vrij te geven. Dergelijke handzeepdispensers zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Aangezien ook wij de voordelen van handzeepdispensers niet kunnen negeren, kiezen wij in onze webwinkel niet alleen voor een uitgebreid aanbod aan zeepdispensers maar hebben wij bovendien ook alle toepasselijke handzeep navullingen ter beschikking. In onderstaande bespreking vertrekken wij van ons aanbod aan handzeepnavullingen en besteden wij telkens uitbundig aandacht aan de voor- en nadelen van ieder systeem én hun praktische toepassingen.

DEB handzeep navullingen

De Deb handzeep navullingen zijn professionele handzepen voor professioneel gebruik. We onderscheiden onder meer de Deb Lotion Wash die licht geparfumeerd is. Het gaat telkens om patronen met een inhoud van één liter handzeep, gemiddeld geschikt voor ongeveer 800 handwasbeurten. Deze handzeep schikt zich uitstekend voor de reiniging van licht industriële handverontreiniging en laat bovendien ook een fris gevoel achter. Toch is de Deb Lotion Wash handzeep veel minder geschikt als het aankomt op zware industriële verontreiniging. Indien er voor die praktische situatie een handzeep gewenst is, zijn de Deb Swarfega Lemon of de Deb Swarfega Orange handzeep beter aangewezen.

De Deb Swarfega Orange en de Deb Swarfega Lemon hebben immers een nog groter reinigend vermogen dan de eerder aangehaalde Deb Lotion Wash handzeep. Zij combineeren het gevoel van verfijnde en zachte zeep met ultieme reinigingskracht. Aan de Deb Swarfega Orange/Lemon zijn dan ook heel wat extra bestanddelen toegevoegd die de reinigende kracht alleen ten goede komen. Zo is de Deb Swarfega Orange onder meer voorzien van toegevoegde micro kunststofkorrels en natuurlijke citrusolie. De Deb Swarfega Orange/Lemon is ideaal voor handreiniging in industriële werkplaatsen of garages. Beide producten bevatten daarbovenop een vochtinbrengende stof die ook de huid helpen verzorgen. De Deb Swarfega Orange laat een lichte sinaasappelgeur achter, terwijl de Deb Swarfega Lemon dan weer een milde citrusgeur op de handen achterlaat.

Heb je nood aan absolute reinigingskracht? Dan kies je toch gewoon voor de Deb Swarfega Power. De Deb Swarfega Power handzeep is immers een snel werkende en universele handreiniger die de kracht van maïsmeelscrub ideaal weet te combineren met haar natuurlijke sinaasappelolie-extract. Haar formule op basis van sinaasappelolie-extract werkt zeer snel en uiterst effectief en kan zo een breed scala van hardnekkige vervuilingen verwijderen. We denken hierbij onder meer aan olie, teer, vet, inkt, lijmen en bitumen. Belangrijk om te vermelden is dat de maïsmeelscrub zorgt voor een grondige reiniging zonder dat het de huid irriteert of schade toebrengt, onder meer dankzij de niet-schurende werking van deze handzeep. De Deb Swarfega Power handzeep is ideaal voor gebruik aan het eind van iedere werkperiode, maar kan ook vaker gebruikt worden wegens het niet-invasief karakter van deze handzeep.

De voordelen van de Deb Swarfega handzepen zijn klaar en duidelijk en vrijwel identiek voor al hun producten:

 • Handzepen met verzorgende bestanddelen die de handen zacht en soepel achterlaten;
 • De toegevoegde lanoline vervangt de verloren gegane huidvetten om ook na gebruik een ultieme handbescherming te bieden;
 • Deze handzepen laten een frisse en aangename geur achter;
 • Deze handzepen zijn dermatologisch getest conform de zogenaamde 48uur durende Single Patch Test. Ale aangehaalde producten vallen daarbij onder categorie niet-irriterend;
 • Alle handzepen zijn ook toxicologisch getest en veilig te gebruiken.

Euro Products handzeep

Euro Products staat over het algemeen voor goedkopere producten die aandezelfde kwaliteiten als hun duurdere broertjes voldoen. Toch is het aanbod aan handzepen van Euro Products veel beperkter. Zoals steeds focust Euro Products op enkele producten die zij naar hartenlust perfectioniseren.

Zo hebben wij bijvoorbeeld de Mevon handzeep van Euro Products opgenomen in ons assortiment. Deze handzeep is onder andere compatibel met de Tork S-box, een handig en budgetvriendelijk dispensersysteem dat ook bij ons verkrijgbaar is. Het gaat om geparfumeerde handzeep die doet wat het hoort te doen, maar minder geschikt is voor de zwaar vervuilende omgevingen. Vooral in kantoorgebouwen treffen we deze Mevon handzeep vaak aan. Deze mevon handzeep is voorzien van een zeeptuitje en mag met trots het Europese Eco-label dragen. Iedere flacon bevat 1 liter handzeep en wij nemen bestellingen op vanaf zes flacons (6 liter handzeep).

 • Geparfumeerde en huidvriendelijke handzeep;
 • Minder geschikt voor zwaar vervuilende omgevingen;
 • Voorzien van het Europese Eco-label.

Tork vloeibare handzeep

Indien u op zoek bent naar een vloeibare handzeep voor uw Tork S1-handzeepdispenser dan bent u bij de Tork Extra Hygiëne Vloeibare Handzeep S1 op de goede plaats. Niet alleen de Tork S1-zeepdispenser maar ook de Tork Extra Hygiëne Vloeibare Handzeep is één van de meest populaire handzepen in publieke ruimten. Dat mag ook niet verbazen: in tegenstelling tot heel wat andere handzepen werkt deze vloeibare handzeep immers ook antibacteriël.

De bewoording ‘Extra Hygiëne’ mag hier trouwens vrij letterlijk genomen worden. Ook de fabrikant geeft aan dat deze handzeep voornamelijk geschikt is voor waar extra hygiënisch handenwassen aangewezen is. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om publieke sanitaire ruimten die vaak een broeihaard van ziektekiemen zijn, maar ook gewoon om professionele omgevingen waar aangepaste handzeep een echte noodzaak is. We denken hierbij aan voedselverwerkende bedrijven of keukens. De extra hygiënische samenstelling moet dan ook voedselbesmetting door een onvoldoende handhygiëne rechtstreeks tegengaan. De Tork Extra Hygiëne Vloeibare Handzeep is vrij van parfum of kleurstoffen en weet zo huidirritaties tegen te gaan. Ook voor toiletbezoekers met een gevoelige huid is deze handzeep dan ook ten zeerste aangewezen. Sterk hygiënisch, goed voor de huid en milieuvriendelijk dankzij zijn Nordic Ecolabel. Net als de producten van Deb ook dermatologisch getest, waardoor de voordelen zich enkel en alleen verder opstapelen.

De Tork Extra Hygiëne Vloeibare Handzeep wordt geleverd in een doos van zes flacons met elk een inhoud van 1 liter.

 • Dermatologisch getest;
 • Antibacteriële werking;
 • Milieuvriendelijk product;
 • Geschikt voor gebruikt binnen voedselverwerkende bedrijven;
 • Een aanrader voor plaatsing in publiek sanitair.

Softcare Fresh handzeep

Deze handzeep werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de dispensers van Diversey. Het is een standaard zeep zonder al te veel poespas. Zijn geurintensiteit is zeer gering en er zijn heel weinig toevoegingen te bespeuren. Deze handzeep schikt zich dan ook uitstekend voor toiletbezoekers die last hebben van een gevoelige huid. Door de afwezigheid van allerhande toevoegingen raakt de huid niet beschadigd en blijft de huid ook langer gezond. De Softcare Fresh handzeep werd dermatologisch getest en als niet-irriterend gemarkeerd. Iedere flacon gaat ongeveer 700 handwasbeurten mee. Levering geschiedt in een dos per zes flacons van 800 ml.

 • Ideaal voor toiletgebruikers met een gevoelige huid;
 • Zonder toevoegingen;
 • Geringe geurintensiteit.

Handzeep voor de Pearl Dispensers

Europroducts heeft heel wat submerken die op vlak van kwaliteit zeker niet moeten inboeten ten opzichte van andere dispensers en navullingen. Ook de Pearl Dispensers zijn daar een mooi voorbeeld van. Ten behoeve van deze Pearl Dispensers beschikken wij alsook over handzeep lotion navullingen. Het gaat om een zogenaamde bag-in-box lotion die dan ook enkel compatibel is met de door ons aangeboden zwarte of witte kunststof bag-in-box zeepdispensers. Iedere verpakking bevat 900 ml handzeeplotion en wordt geleverd in twaalfvoud. Een ruwe schatting geeft aan dat iedere door ons geleverde doos ongeveer 10.800 zeepdoseringen hoort op te leveren. Zoals steeds staat Euro Products garant voor kwalitatieve en hygiënische oplossingen aan scherpe prijzen. Scherpe prijzen waar jij ook extra van kan genieten met dank aan onze handige staffelkorting.

 • Kwalitatieve handzeep aan een scherpe prijs;
 • Geschikt voor dagelijks gebruik.

Handzeep is onontbeerlijk voor uw kantine

Het moge duidelijk zijn: geschikte handzeep is inderdaad onontbeerlijk voor uw kantine. Komt men in contact met voedsel, dan is het van groots belang om dat bacterie- en virusvrij te doen. Een voedselbesmetting kan men sneller oplopen dan men zou durven denken. Zo kan bijvoorbeeld afwisselend contact met rauwe kip en reeds bereide gerechten reeds voldoende zijn om het voedsel te besmetten met allerlei ziekmakende microscopische wezentjes. Tijdig de handen wassen met geschikte handzeep is met andere woorden de boodschap.

Wij raden voor uw kantine aan om klassieke reinigende handzeep in het sanitair te plaatsen en het personeel erop te wijzen om steeds de handen grondig te reinigen na iedere sanitaire stop. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een Pearl Dispenser van Euro Products en de bijhorende bag-in-box navulling. In de keuken zelf raden wij bovendien aan om een extra dispenser met extra krachtige handzeep te plaatsen. Hierbij is de Tork antibacteriële handzeep in combinatie met de Tork S1-handzeepdispensers volgens ons het best aangewezen product. Uiteraard kan een en ander nog steeds afhangen van de praktische situatie en de inrichting van uw kantine.

Bij praktische vragen kan u steeds contact opnemen met onze medewerkers opdat zij u meteen verder kunnen helpen. Contacteer ons daarom vandaag nog voor meer informatie en een gericht productadvies.