Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Koffie- en theefilters

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Bij ons kan je duidelijk het kaf van het koren scheiden - of het koffiedik van de koffie. Hoe dan ook: voor de beste koffie heb je ook de beste koffiefilters nodig. Er bestaan verschillende soorten koffiefilters, waarbij iedere filter zijn eigen voor- en nadelen weet te verzamelen. Is de keuze iets te omvattend voor u ? Geen probleem, speciaal voor u bespreken we hier nog even kort ons uitgebreid assortiment aan koffiefilters.

De beste koffiefilters voor de beste koffie

De voor- en nadelen van koffiefilters

Laten we allereerst maar starten met een objectief beeld te geven van de filterkoffie zelf. Het gebruik van dergelijke filters heeft uiteraard voor- en nadelen tegenover bijvoorbeeld koffiepads. In de eerste plaats druk je met filterkoffie echt wel de prijs: de kostprijs per kopje koffie ligt stukken lager dan bij bijvoorbeeld koffiepads. Bovendien wordt de smaak doorgaans ook als beter ervaren. De nadelen zijn dan weer dat er geen smaakverschil tussen verschillende kopjes koffie mogelijk zijn (snelfilterkoffie), er geen aangepaste hoeveelheid mogelijk is en dat er soms wel eens koffie moet weggegooid worden. Keuze gemaakt? Toch maar snelfilterkoffie? Lees dan zeker verder voor meer informatie over ons ruim assortiment aan bijhorende koffiefilters.

Filters voor de gewone koffiezet

Allereerst hebben wij een ruim assortiment aan 'klassieke' koffiefilters voor de 'klassieke koffiezet'. Het gaat hierbij om de zogenaamde korffilters. De korffilters die wij opgenomen hebben in ons assortiment hebben stuk voor stuk een specifiek kenmerk gemeen: ze zorgen voor een ideale doorloop, met als gevolg de meest volle smaak van jouw koffie - keer op keer opnieuw.  Deze korffilters zijn bij ons beschikbaar van het merk Melitta als van het merk Filtropa. Waar Melitta dan weer de focus legt op een aromatische en bijzonder evenwichtige smaakbeleving, staat Filtropa dan weer voor de hoogste kwaliteit en een optimaal aroma. Wat er ook van moge zijn: bij ons vind je vast en zeker de koffiefilters die jij nodig hebt.

Koffiefilters voor koffieapparatuur

Snelfilterkoffie niets voor jou, te arbeidsintensief en gewoon niet praktisch? Geen probleem, uiteraard hebben wij ook koffiefilters beschikbaar voor de meer gespecialiseerde koffieapparatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de filterrollen voor de freshbrew apparatuur (Bravilor Bonamat) of de rondfilters voor de Bravilor rondfiltermachines. Maar uiteraard zijn korffilters in functie van de snelfiltermaling van de Bravilor B10 rondfilterapparatuur, alsook de vlakfilters voor de standaardmaling van de Bravilor B20 rondfilterapparatuur, in deze webwinkel beschikbaar. Van B10 tot B40: in onze webwinkel kan je alle koffiefilters vinden die jij nodig hebt voor jouw Bravilor koffieapparatuur.

Handig bestellen, handige staffelkorting

Aangezien wij al onze producten op grote schaal aankopen, besparen wij voortdurend op transport- en bestelkosten. Die visie trekken wij ook graag door naar u. Door gebruik te maken van onze handige staffelkorting bij grote bestellingen kan ook u besparen bij de aankoop van uw koffiefilters. Zo kunnen jij, jouw personeel of jouw bezoekers keer op keer opnieuw genieten van de beste koffie, tegen de laagste prijzen. Bestel ook ineens de bijhorende koffie en koffiemelk en start met genieten, zoals het hoort.