Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Koffiekopjes en schotels

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Koffiekopjes en -schotels kopen bij 4UStore

Voor een ideale koffiebelevenis moet het hele plaatje kloppen. We investeren in de beste koffie, in de ideale koffiemelk en in de meest verfijnde suiker. Het zou dan ook een zonde zijn als we de koffie in onaangepaste koffiekopjes serveren! Bij 4UStore vind  je een ruim assortiment aan koffiekopjes en -schotels en dit van verschillende merken. Op die manier vind je steeds de koffiekopjes die bij jouw koffie passen.

Voorwaarden voor geschikte koffiekopjes

Een koffiekopje moet niet alleen voldoende inhoud bieden, maar ook goed in de hand liggen. Idealiter heeft het dan ook een isolerende werking. Op die manier houdt het de koffie heerlijk warm en voorkomt het dat gasten zich aan de koffiekopjes verbranden. Uiteraard zijn de koffiekopjes ook voorzien van een hoorntje om dat laatste te voorkomen. Het volume moet hierbij aangepast zijn aan de koffie die je serveert. Daarover lees je verder meer. Verder moeten de koffiekopjes er ook gewoon goed uitzien en aansluiten bij de koffieschotels. Wij bieden hierbij neutrale en witte koffiekopjes en schotels aan, maar ook koffiekopjes met merkaanduiding. Onder andere de koffiekoppen van Douwe Egberts doen het hier goed.

Welk volume moeten mijn koffiekopjes hebben?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van welke koffie je serveert. Voor een cappuccino moet je rekenen op een inhoud van 200 tot 240 ml, terwijl een typische Lungo dan weer voldoende heeft met ongeveer 180 ml. Over het algemeen gaan deze koffietasjes samen met de universele koffieschotels. Voor een espresso is dat echter anders. Hier kies je voor een extra kleine espressokop van ongeveer 70 tot 80 ml en een aangepaste espressoschotel. Weet tot slot dat heerlijke melkkoffies niet in gewone koffiekopjes worden geserveerd maar in speciale koffieglazen. Ook dergelijke koffieglazen zijn bij ons gewoon verkrijgbaar. Denk onder andere aan de Latte Macchiato glazen van Douwe Egberts.