Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suiker

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zeg nooit zomaar suiker tegen dat overheerlijk kristalwit poeder: suiker komt, in tegenstelling tot wat men zou denken, in tal van uitvoeringen, formaten en doseringen. Op die manier wordt voldaan aan allerhande verschillende noden. Dat is ook waar wij van Kantinewinkel keer op keer voor staan: praktische oplossingen op basis van de noden van uw onderneming. Om die reden zetten wij voor u nog eens en ander op een rij. Enkel zo kan u de beste producten kopen in functie van uw toepassingen. Verdere vragen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, wij staan u uiteraard met alle plezier bij in functie van uw praktische noden.

De beste suiker voor de beste zoetemonden

Kiezen voor klontjes of suikersticks

Een eerste afweging die gemaakt moet worden is de keuze voor suikerklontjes of voor de gekende sticks. Klontjes suiker hebben als voornaamste voordeel dat ze heel efficiënt verpakt en opgeborgen kunnen worden. Vooral wanneer plaatsefficiëntie belangrijk is, dan zijn klontjes suiker aangewezen. Suikerklontjes worden voornamelijk gebruikt om koffie en thee te zoeten - en in de praktijk worden ze dan ook daarvoor verkozen. Geheel psychologisch trouwens, maar de voorkeur is wel aanwezig. Toch kennen ze een groot nadeel: waar consumenten steeds meer inzien dat zoetstoffen zoals suiker best slechts in beperkte mate worden genuttigd, zijn dergelijke suikerklontjes een pak moeilijker te doseren. Voor wie in dat geval zijn zo verhoopte kristalwitte suiker niet zomaar wenst om te ruilen in zoetstoffen (volledig onterecht, maar om het met een oud spreekwoord te zeggen: "ieder zijn meug") - speciaal voor hen zijn er ook zogenaamde suikersticks op de markt. Hier kan men zelf de hoeveelheid suiker bepalen, een en ander wel resulterende in een spijtige 'wegwerpcultuur". Wat er ook van moge zijn: wij zetten met alle plezier alle voor- en nadelen van onze producten tegenover elkaar.

Efficiëntie staat voorop

In dat geval kies je beter voor automaatsuiker. Door handig gebruik te maken van een automaat, hoef je enkel de suiker in de juiste container te strooien. Bij ons kan je op die manier zakken suiker kopen van maar liefst 1 kilogram. Met 10 zakken suiker per doos (10 kg) kies je niet enkel voor kwantiteit, maar bovendien ook voor zeemzoete kwaliteit. Want inderdaad, in onze webwinkel bieden wij enkel de beste kwaliteiten suiker aan.

Reuze hoeveelheden voor reuze verbruik

Uiteraard kunt u in deze webwinkel terecht met uw grote bestellingen. Afhankelijk van het aantal bezoekers en het verbruik binnen uw onderneming/kantine, kan een aangepaste hoeveelheid zich natuurlijk opdringen. Om die reden kiezen wij voor verschillende formaten, aangepast aan de diverse noden van diverse ondernemingen. Voor onze sticks suiker gaat het hierbij om formaten tot maar liefst 1.000 sticks, terwijl suikerklontjes  al in even grote hoeveelheden aangekocht kunnen worden. Meer nodig? Geen probleem, bovendien geniet dan ook van onze uiterst handige staffelkorting. Want inderdaad, niet alleen onze koffie hoort zoet te zijn, maar bovendien is voor ons een klein visje ook een zoet visje. En van die zienswijze kan ook u keer op keer profiteren.