Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 21
    83
Merk
  1. Douwe Egberts (2)
  2. L'Or (2)

Tafelstandaards

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Een tafelstandaard kopen bij 4UStore

Een tafelstandaard is altijd handig om in huis te hebben, zeker bij een receptie. Je vult de tafelstandaard immers met alle benodigdheden voor warme dranken, gaande van koffiemelk en portieverpakkingen suiker tot roerstaafjes en theezakjes, om het vervolgens te midden van de tafel te plaatsen. Een tafelstandaard zorgt er met andere woorden voor dat de genodigden meteen alles hebben om hun dranken naar eigen wens op smaak te brengen. Niet voor niets wordt het ook wel eens een ingrediënten bakje genoemd. Bij ons is zo’n tafelstandaard verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die al dan niet open of gesloten zijn vormgegeven. Ook vind je in deze categorie speciale dispensers voor de koffiemachine. Dergelijke dispensers plaats je uiteraard niet op tafel maar gewoon naast de koffiemachine. Dat is net zo handig.

Wanneer is een tafelstandaard een goed idee?

In de horeca is een persoonlijke bediening natuurlijk heel gewoon. Zomaar een kan koffie of warm water op tafel zetten en de klanten zichzelf laten bedienen, is dan ook not done. Toch is dat soms wél heel normaal. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een receptie naar aanleiding van een begrafenis. In zo’n geval willen de genodigden niet om de haverklap worden gestoord om bestellingen op te nemen. Het is een moment van rust en genegenheid, waarbij het samenzijn centraal hoort te staan. Het plaatsen van een tafelstandaard draagt bij aan dat doel. Ook in een zakelijke context is een tafelstandaard soms een goed idee. Met een tafelstandaard hoef je de vorming van nieuwe zakelijke relaties immers niet te verstoren.

Verschillende tafelstandaards verkrijgbaar

Een tafelstandaard moet niet alleen handig zijn maar ook aansluiten bij jouw interieur. Daarom kiezen wij voor een ruim aanbod. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het zwarte ingrediënten bakje van Café Auberge. Dit type tafelstandaard is open vormgegeven en voorzien van vijf opbergvakjes. Liever een gesloten tafelstandaard dat zich eerder op de achtergrond houdt en dus geschikt is voor de zakelijke context? Dan kies je toch gewoon voor de tafelstandaard Business Line van Douwe Egberts! Dit type tafelstandaard kent strakke lijnen en een moderne vormgeving. Het is eveneens voorzien van vijf vakken.